Duurzame laarzen voor hippe moeders mét korting

29 februari 2024
Wil jij bijdragen aan een betere wereld en er tegelijkertijd fantastisch uitzien? Dan zijn de gave laarzen van A Perfect Jane (speciaal ontworpen voor echte modeliefhebbers) echt iets voor jou! En wij hebben een korting van 15% voor je geregeld. Tijd om te shoppen!
Duurzame en hippe laarzen met korting
Duurzame dameslaarzen met korting.

BEKIJK ALLE MODELLEN >>>

Normaal gesproken delen wij hier de leukste uitjes, maar ik ben nu iets tegengekomen, dat moeten alle moeders ook weten. Persoonlijk wil ik graag iets bijdragen aan een betere wereld. Ik doe wat ik kan en ben me heel bewust van de volgende generatie(s). Met de mode industrie van tegenwoordig is dit best lastig. De laarzen van A Perfect Jane maken verschil!Een goed verhaal

Ik heb ze aangeschaft omdat ik ben geraakt door het eerlijke verhaal van Suzanne, de oprichter van A Perfect Jane en door de prachtige uitstraling van de laarzen die ze laat maken. Ik heb mijn eerste paar besteld en ben er zó blij mee. Ze lopen echt fantastisch maar zien er ook heel tof uit.Ik ben niet de enige die zo enthousiast is. Hieronder reacties van andere moeders:

Sophie:
Prachtig vormgegeven VEGAN boots. Fantastische materialen en ze lopen heerlijk. En dat allemaal op een dier- en milieuvriendelijke manier. Appelleer, ik ken het helemaal niet maar het idee alleen al vind ik tof. De service die A Perfect Jane levert is ook helemaal top. Met 1 dag had ik mijn laarzen binnen.

Elza:
Ik ben zo ontzettend blij met deze mooie laarzen, ze zijn niet alleen mooi, maar lopen ook heel erg fijn.
Als moeder is het vaak rennen en vliegen, deze laarzen zitten geweldig en de hak is precies goed, ik krijg vaak pijn in mijn voeten maar met deze laarzen heb ik daar geen last van.

Marjolijn: Geweldige prachtige laarzen die geweldig lopen.

Ginny: Toffe laarzen die zelfs voor haastige moeders geweldig lopen!

Check de website voor meer reviews.Het verhaal van Suzanne, oprichter van A perfect Jane

Het verhaal van A Perfect Jane begon in 2005 toen onze hond, genaamd Jane nog een puppy was. Meteen vanaf het begin waren we onafscheidelijk. Ik ben mijn hele leven al een dierenliefhebber en ook een echte modeliefhebster. De speciale band met Jane heeft me zoveel bewuster gemaakt van dierenmishandeling in de wereld, waar ik natuurlijk niet aan wil bijdragen. En dus besloot ik te stoppen met het eten van vlees en werd ik kort daarna helemaal vegan. Ik heb nooit meer achterom gekeken.Als modeliefhebster zocht ik naar trendy vegan boots en toen ik niet kon vinden wat ik zocht, besloot ik ze zelf te ontwerpen. En dat was meteen de start van A Perfect Jane (vernoemd naar mijn hond Jane dus ;-).Wat is appelleer?

Onze laarzen worden gemaakt van een van de meest innovatieve plantaardige leer alternatieven dat op dit moment op de markt verkrijgbaar is, namelijk appelleer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een restafval stroom appels dat deels gemengd wordt met gerecycled PET en vanuit die combinatie ontstaat appel leer. Dit materiaal is afkomstig uit Italië en onze productie vindt plaats in Portugal.A Perfect Jane heeft een eigen unieke branding, namelijk de groene voetafdruk. Een knalgroene zool onder alle boots die geprint is in een bladnerf.

Donatie per verkocht paar

Het is de missie van A perfect Jane om het dierenleed in de mode-industrie te verminderen. Daarom doneren zij 1% van de volledige omzet aan Melief Animal Sanctuary. Een stichting die meer dan 1.000 verwaarloosde en met de dood bedreigde dieren opvangt en blijvend verzorgt.‘’Walking on Plants’’ never looked so good.

Kidsproofkorting voor jou!

Met kortingscode: kidsproofmaud15 krijg je als Kidsproof fan 15% korting bij elke aankoop.

Deze code kun je gebruiken in de checkout op de website.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden.
Veel plezier met shoppen.

Liefs,
Maud Naar de website