Fietstocht in 't Gooi met leuke koffiestops!

20 mei 2020
Corona update | Het is bijna zover, vanaf 1 juni gaat Nederland langzaam weer een beetje open! Maar we blijven de 1,5 meter afstand houden van elkaar. De terrassen worden ingericht en ook theater en bioscopen zijn druk met alle voorbereidingen. Waar kunnen we dit weekend al heen? Bekijk onze tips ...
Corona | coffee to go op veel plaatsen
Pas vanaf 1 juni gaan de eerste deuren open. Dat betekent dat we nog niet op de terrassen kunnen ploffen of in een restaurantje kunnen reserveren. Maar wat kan wel...? Er is genoeg te doen, met dank aan alle creatieve ondernemers in 't Gooi. Hieronder vind je een paar leuke buitentips voor dit weekend...

Fietsen en wandelen op de Zuiderhei

Wat dacht je van een heerlijke fietstocht met dit mooie weer over de prachtige Zuiderheide tussen Hilversum en Laren. Onderweg maak je dan een tussenstop voor een heerijke coffee-to-go van 't Bluk in Laren. Je kunt hier ook allerlei lekkernijen krijgen. Een fijne 'beloning' na je fietstocht met de kinderen!
Lekker de natuur in en een ijsje toe

Bij Café Restaurant Brambergen in 's-Graveland is van woensdag t/m zondag luik-verkoop voor koffie & zoet to go! Iedere dag van 10:00-16:00 uur. Ideaal wanneer je even een frisse neus gaat halen in deze dagen van thuisisolatie. Natuurlijk nemen zij ook hier de regels van het RIVM in acht.
Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht

Vanaf donderdag 21 mei, op Hemelvaarstdag, opent ook Kasteel Sypesteyn in Loosdrecht weer de blauwe poort. Bezoekers kunnen hier heerlijk wandelen in de tuin. Leuk om met kinderen door het doolhof te lopen. Ook op vrijdag en het weekend is de tuin toegankelijk. Geniet van het prachtige weer!


Theehuis on wheels

Hebben jullie de coole koffiekar van Theehuis 't Hooge erf in Baarn al gezien? Hoe leuk is het, om hier lekker in de bossen te gaan wandelen met de kinderen en dan een vers kopje koffie, thee en een gebakje te halen! 
Wandelen op de Bussumerhei

Ook in Bussum kun je dit hemelvaartweekend weer terecht voor koffie en thee met iets lekkers. Bij Theehuis Heidezicht hebben ze de afgelopen weken al heel wat ervaring opgedaan en hanteren zij alle regels die het RIVM stelt. Ook zijn zij al druk met de openstelling in juni. Dus binnenkort kunnen de kindjes weer spelen in de naastgelegen speeltuin!
Let wel: vermijd drukke plekken en hou je aan de richtlijnen. Als het ergens druk is, fiets dan door naar een andere leuke plek of neem voor de zekerheid een picknick mee.


Wij wensen jullie een heel fijn weekend met prachtig weer en veel lekkers :-)

Groeten,
Maud


Tip: bekijk hier onze blog met 35 leuke tips voor Hemelvaart in coronatijd.