• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Flips gids voor Speelbos ’t Laer!

21 mei 2024
Speelbos ’t Laer is al elf jaar een groot succes en favoriet bij Kidsproof. Hier kun je met kinderen van alle leeftijden terecht. Ook de allerjongste kinderen beleven hier op een fantastische manier de natuur. En er is nu iets nieuws: Flips gids voor Speelbos ’t Laer! Lees er alles over in deze blog...
Flips gids voor Speelbos ’t Laer!
Met deze gids word je kind uitgedaagd om zelf op ontdekking te gaan. Vol leuke uitdagingen waar ze alle zintuigen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan blotenvoetenplekken, omgekeerd verstoppertje, beestjes zoeken of een liedje spelen op de bomentingel.Heb jij de gids nog niet? Je kunt deze bestellen op de website van het Goois Natuurreservaat, of je ontvangt de gids helemaal gratis thuis, als je lid wordt. Lees er alles over onderaan deze blog.

In het speelbos zelf zijn een aantal activiteiten geactualiseerd. De speelplek ziet er nu nog mooier uit. Beleef samen het nieuwe blinddoekpad en check ook de upgrade van de vogelkijkhoek ’t Vogelaer.Flips gids voor Speelbos ’t Laer is speciaal voor kinderen van 6-8 jaar en is prachtig vormgegeven met creatieve illustraties. In deze gids daagt ‘Flip de vink’ je kind uit om zelf op ontdekking te gaan. Zo kan ieder kind kennismaken met de Gooise natuur in en om het speelbos.


Kinderen en de natuur

Het Goois Natuurreservaat (GNR) vertelt ons dat het niet alleen leuk is, maar ook ontzettend hard nodig. Want kinderen hebben een steeds grotere afstand tot de natuur. Een zorgelijke ontwikkeling. Natuurervaringen en de verbintenis met de natuur moeten liefst al zo jong mogelijk ontstaan. Door nu het zaadje te planten met mooie ervaringen in de natuur, hoopt het GNR de natuurbeschermers van de toekomst te kweken.Over het Goois Natuurreservaat 

Stichting Goois Natuurreservaat zet zich al sinds 1932 in voor behoud van de natuur in het Gooi. Zij beheren ruim 2.900 hectare natuur. Daarmee is het GNR de belangrijkste natuurbeschermer in het Gooi.Gratis Flips Gids!

Kinderen en de natuur: het is dus niet alleen leuk, gezond en avontuurlijk, maar ook ontzettend hard nodig. Woon jij met je gezin in het Gooi, en geniet je graag van de prachtige natuur dichtbij huis? Word dan nu donateur van het Goois Natuurreservaat!

Meld je aan voor maar €2,50 per maand en ontvang als welkomstgeschenk Flips gids voor speelbos ’t Laer! Bovendien profiteer je van alle voordelen van het donateurschap, bekijk alle voordelen hier.Veel plezier. Zien we jullie binnenkort in het Speelbos?
Groeten,
Maud

Kijk hier voor meer informatie over het Goois Natuurreservaat >>>

Naar de website