"Mam, mag ik een hangmat?" maar welke dan?

28 januari 2022
Een hangmat is de perfecte plek om optimaal te relaxen, dat is het hele gezin met mij eens.
Hangmat is de ideale chillplek

Op vakantie in een safaritent XL

Al enkele jaren gaan wij met de kinderen graag op vakantie in een grote, volledig ingerichte safaritent. Mooie stapelbedden voor de kids en een fijne boxspring voor ons. De koelkast staat in het keukenblok en op de verranda van de tent staat naast de loungeset een heerlijke hangmat en bbq. Optimaal relaxen!'Wij willen thuis ook een hangmat'

De kinderen hebben dan ook altijd moeite om weer terug naar huis te gaan. De laatste keer was het zó erg, dat ik heb moeten beloven dat we thuis ook een hangmat zouden aanschaffen om de pijn te verzachten... haha. Dat had ik natuurlijk niet gedaan als ik niet zelf graag een hangmat in de tuin zou willen (maar dat hoeven mijn kids niet te weten ;-)Relaxen in een hangmat

De jongens willen graag relaxen... en echt niet alleen op vakantie... 'mam, dat heet chillen'. Ik ben er allang achter dat het niet de leeftijd is! Kinderen willen op alle(!) leeftijden chillen. Ieder op zijn eigen manier de een met veel bewegingen en praatjes, de ander verdiept in een boek.Even niets moeten...  gewoon chillen :-)
Dan is een hangmat wel de ideale plek natuurlijk!Maar dan...

Dan start je zoektocht naar een fijne hangmat en verzand ik al snel in een wereld vol mogelijkheden, kleuren, kwalteiten en duizelt het mij voor mijn ogen. Hangen we de hangmat tussen bomen, maken we 'm vast aan een haak in de schuur of plaatsen we 'm met een standaard, zodat je de hangmat gemakkelijk kunt verplaatsen?

Er is echt heel veel keuze in de wereld van hangmatten!Mijn favorieten

1. Het liefst heb ik zoveel mogelijk natuurlijke materialen in onze tuin, dan is dit model hangmat met een houten standaard toch echt mijn favoriet.

2. Dit is mijn favoriete hangmat voor meerdere personen. Lekker om even met de kids samen te kunnen chillen! Hier vinden ook altijd de mooiste gesprekjes plaats.

3. Denk je iets te hebben gevonden, geeft je oudste dochter aan dat ze een nieuwe kamer wil. Liefst met chillplek natuurlijk! Dan vind ik dit de leukste hangstoel voor op de slaapkamer. Gelukkig is mijn tiener dochter het met mij eens :-)Geen makkelijke klus om de juiste te vinden, maar wel erg leuk om uitgebreid voor een kleurige modelletje te shoppen! Eenpersoons, tweepersoons, gehaakt, van katoen, ibiza-style of juist heel strak... alles kan!

...en het is bijna voorjaar, dan kan de hangmat weer lekker naar buiten. Laat dat zonnetje maar komen!

Groetjes,
Maud
Met advies van www.dehangmat.nl, www.hangmatgigant.nl en www.hangmatwereld.nl Naar de website