De leukste kerstmarkten in 't Gooi

6 december 2023
Zin om te shoppen voor de feestdagen? Dan zit je in 't Gooi natuurlijk goed, met al die winterfairs! Veel kerstmarkten hebben ook leuke activiteiten voor de kinderen! Wij hebben alle leuke kerstmarkten in de omgeving voor je op een rij gezet.
Kerstmarkten in 't Gooi

A Taste of Christmas in Hilversum - 9 december 2023

In Hilversum is op 9 december 2023 al een kerstmarkt op de Diependaalselaan met leuke activiteiten voor de kinderen, zo is er naast alle kraampjes een theatervoorstelling met een leuke interactieve voorstelling en zij kunnen mooie kerstversieringen maken. Alles is gratis, kijk snel. 
Kerstmarkt in Hilversum
Kerst in Naarden Vesting - 16 december 2023

Om de vesting Naarden in kerstsfeer te brengen bouwen leden van de vereniging ieder jaar rond half december de Kerststal met beeldengroep voor de Grote Kerk weer op. Dit jaar hebben leden van de vereniging het stalletje geheel vernieuwd. Vanaf zaterdag 16 december 2023 staat de stal weer voor de Grote Kerk opgesteld.Trotsmarkt Baarn - 9 en 10 december 2023

In Baarn kennen we de maandelijkse Trots Markt, maar in december is het drie dagen lang feest in kerstsfeer tijdens de Kerst Cadeau Fair in de tuin van Kasteel Groeneveld. Kosten noch moeite zijn gespaard om hier een prachtige fair op te zetten. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken met vaak leuke creatieve activiteiten.
Meer info? Naar de Trotsmarkt in Baarn >>>

Kerstmarkt in Laren - 8, 9 & 10 december 2023

Van 8 t/m 10 december is er rondom de ijsbaan in het centrum van Laren ook een gezellige kerstmarkt. Kleinschalig en bere gezellig. Er is muziek, zangkoren en een aantal leuke activiteiten. Ook heel geschikt voor kinderen. Echt een fijn plekje om helemaal in de kerstsfeer te komen.
Naar de kerstmarkt in laren >>>Kerstmarkt Pinetum Blijdestein - 10 december 2023

Kom helemaal in de kerststemming op de Kerstmarkt in de Botanische tuin in Hilversum met leuke kraampjes, allerlei cadeautjes, kerstmuziek, vuurkorven en leuke kerstknutsels voor de kids. 
Kerstmarkt Hilversum >>>

Christmas Twinkel Lage Vuursche - 23 december 2023

In het sprookjesachtige dorp de Lage Vuursche is 23 december een gezellige kerstmarkt tegenover Restaurant de Lage Vuursche. Je vindt hier van alles, struin gezellige langs de kraampjes op zoek naar prachtige producten van ondernemers met passie. De toegang is gratis en je kunt er ook gratis parkeren. Ook staan er kraampjes met hapjes en drankjes. 

Kerstmarkt Breukelen - 10 december 2023

Wij hebben gehoord dat zelfs de kerstman aanwezig is op de sfeervolle kerstmarkt in Breukelen. Kom helemaal in de kerstsfeer tijdens deze gezellige kerstmarkt voor het hele gezin.
Kerstmarkt in Breukelen >>>


Boeren kerstmarkt in Baarn - 17 december 2023

Tijdens de boeren kerstmarkt bij Hoeve Ravenstein kun je perfect je inkopen doen voor de kerstdagen en dan bedoel ik óók voor je geplande kerstdiner. De mooiste producten, de lekkerster ingrediënten en fijnste tips haal je hier! En natuurlijk zijn er genoeg leuke activiteiten voor de kinderen op de boerderij.
Bezoek de boerenmarkt in Baarn >>>Kijk in onze Uitagenda voor meer lichtjestochten en kerstwandelingen. Voor wandelingen in de natuur rondom 't Gooi kijk je in onze Eropuit categorie

Inspiratieblog
Zin om thuis met de kindjes iets leuks te knutselen? Wij hebben een paar leuke kerst knutselvoorbeelden voor je: Knutsel ideeën voor thuis.Ik wens jullie heel veel plezier op de kerstmarkt, waar je ook heen gaat.
En succes met alle voorbereidingen voor een onvergetelijk kerstfeest.

Liefs,
MaudTIP:  foutje gespot? of heb je nog een leuke tip die je graag wil delen? Mail ons dan op gooi@kidsproof.nl