Kidsproof Kletspraat Schooleditie

12 februari 2021
Heb je thuis kletsmajoors of juist niet? Krijg je altijd "goed" als antwoord op je vraag hoe het was op school? De Kidsproof Kletspraat Schooleditie staat vol met gespreksstarters over de schooldag. De mooiste verhalen komen op tafel, let maar op...
Kidsproof Kletspraat Schooleditie
We willen allemaal weten wat er omgaat in dat hoofdje van ons jonge grut. Met de Kidsproof Kletspraat edities kom je tot de leukste gesprekken.

Speciaal voor de momentjes na school, hebben we de Schooleditie in het leven geroepen. Want hoe lang moet de pauze duren volgens jouw kleine? Of hoe ziet de perfecte schooldag eruit. Daar heeft een kind vast iets op te zeggen. Download 'm hieronder!


Tip: ben je uitgekletst met deze Kletspraat bekijk ook eens onze andere Kletspraat edities of één van de leuke kletsboeken van Gezinnig!

Naar buiten met de kids

Natuurlijk is buitenspelen ook elke dag een goed idee. In de categorie Eropuit vind je leuke tips voor buiten, van speeltuinen, tot wandelroutes en van pluktuinen tot boerderijen. Er staat ook vast een leuke tip voor jullie bij!
www.kidsproof.nl/Gooi/eropuit/Natuur