Lekkerste oliebollen in het Gooi

26 december 2021
Over smaak valt te twisten... waar haal je de lekkerste oliebollen in 't Gooi? Vers gebakken waar je bij staat, op bestelling, zodat je niet hoeft te wachten, op een kleinschalige markt bij een houtvuurtje. Het kan allemaal. Lees hier onze tips!
Lekkerste oliebollen in 't Gooi
Vuurwerk zit er dit jaar met de jaarwisseling niet in. Maar de oliebollen en de bubbels zullen niet ontbreken! De moeilijkste vraag vind ik zelf: waar haal je nou de lekkerste oliebollen in 't Gooi? Ik heb een paar mooie adresjes maar wellicht kan ik met jullie hulp de lijst verder aanvullen.


Huisgemaakte oliebollen van Theehuis 't Bluk

Bij 't Bluk kun je oliebollen bestellen en je kunt kiezen om ze af te halen of te laten bezorgen op 31 december. Super handig! Oliebollen met rozijnen, appelbeignets, gevulde speculaasjes bestel het allemaal! Ze hebben ook actieprijzen per 10 oliebollen of 3 speculaasjes. Bestellen gaat eenvoudig middels een chatbericht of via Whatsapp. Afhalen kan op 31 december.De lekkerste glutenvrije & melkvrije oliebollen

Bij Hoeve Ravenstein kun je natuurlijk de lekkerste oliebollen halen! Bestel je verse oliebollen voor 29, 30 en 31 december en haal ze vers op bij de oliebollenkraam op Hoeve Ravenstein.
Allergie? Zij zijn bij Hoeve Ravenstein natuurlijk specialist op gebied van glutenvrije lekkernijen. Je kunt hier ook je melkvrije of glutenvrije oliebollen bestellen. Let wel: plaats deze bestellingen vóór 19 december! 
Zie hier meer info >>>Bakker van Maanen in Loosdrecht

Deze bakker heeft ook elk jaar weer heerlijke verse oliebollen volgens een traditioneel eigen recept. 


Oliebollen in Kortenhoef

Ik vind het altijd bijzonder knap als mensen naar de Intratuin Hilversum kunnen zonder dat zij oliebollen halen. Het is vrijwel nooit mijn plan, maar gek genoeg kom ik altijd met een zak oliebollen thuis als ik hier ben geweest. Die geur zo vlak voor de uitgang is niet te weerstaan!
Bij Bakker Jeroen in Kortenhoef vind je trouwens ook heerlijke verse oliebollen!Waar vind je nog meer oliebollenkramen?

Wil jij traditioneel vers aan de kraam halen? Dat kan op alle momenten van de dag. Waar vind je de oliebollenkramen in 't Gooi? Hieronder een lijst met kramen in de buurt, het is alleen de vraag of de kramen ook bij de bekende winkels staan nu we alleen via click en collect kunnen shoppen?!

- op het plein van CS van Hilversum
- bij Winkelcentrum Kerkelanden in Hilversum
- op het terrein tussen Gooiland en de Albert Heijn in Hilversum
- op het Julianplein in Bussum
- bij de Gamma op het parkeerterrein in Hilversum


Jouw tips
Wij zijn benieuwd welke kraam voor jullie favoriet is en waarom? Mail ons met jouw tips!
We zijn ook heel nieuwsgierig welke oliebollen jullie voorkeur hebben....
De lekkerste oliebol van 't Gooi

Staat jouw favoriete oliebollenspot er niet tussen? Mail ons jouw adresje, dan vullen we deze lijst graag aan met jouw tip! Waar haal jij de allerlekkerste oliebol in 't Gooi? Mail aan gooi@kidsproof.nl Kerstvakantie-uitjes in 't Gooi

Op zoek naar leuke uittips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve tips en sportieve activiteiten tot een online bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat vol leuke kerstvakantie-tips, kijk snel!