5x terras aan het water in 't Gooi

7 september 2020
Wat is er nu fijner dan op een zwoele zomeravond heerlijk samen te eten aan het water? Of misschien willen jullie voordat je een bootje huurt de knorrende magen vullen met een lekkere lunch. Bezoek één van de deze vijf restaurants en waan je even op vakantie!
Restaurant met terras aan het water

Haven van Huizen
Restaurant De Haven van Huizen is van oorsprong een oude visrokerij, maar is nu een prachtige locatie aan het water met een ruime veranda én een groot terras. Heerlijk om samen met de kids, op een zomerse-dag door te brengen.
Lees meer >>>De Zeemeeuw, Muiderberg
Strandpaviljoen De Zeemeeuw ligt op het strand van Muiderberg. Wij vinden dit een heerlijke plek om af te koelen tijdens warme dagen en natuurlijk voor een smakelijk 12-uurtje of diner. De kids vermaken zich prima in het zwemgedeelte, op het zandstrandje of bij de vele speeltoestellen in de speeltuin naast het terras van de Zeemeeuw.
Lees meer >>
Lakes, Hilversum

Een van onze favoriete plekjes in 't Gooi om lekker te eten is Lakes! Dit restaurant ligt op een mooie plek aan het water, onder de bomen en heeft een heel fijn terras. De keuken biedt topkwaliteit met een gezonde dosis flair. Restaurant Lakes is heel toegankelijk en ook voor de kleine eters een aanrader. Kinderen zijn welkom, zij mogen mee smullen van de heerlijke specials van de chef. Een aanrader voor wat oudere kinderen (of een romantische avond zonder kids ;) 
Lees meer >>
Ottenhome, Hilversum
Ottenhome ligt prachtig aan het water van de Wijdeblik en is heel goed bereikbaar. Zowel met de fiets, auto als over het water. Je zit hier heerlijk op het terras en geniet van koffie met lekkers, een lunch, diverse borrelhapjes en natuurlijke een ruime keuze van de kaart, ook voor de kids. Na het eten huur je een bootje of kano en ga je lekker nog even het water op.
Lees meer >>
Porterhouse, Naarden
Ontdek het PorterHouse in Naarden, een eigentijds, easy en casual restaurant met een mooi groot terras aan de jachthaven. Ideaal voor het hele gezin met een toffe waterspeeltuin voor kinderen (vraag gerust naar de zwemvestjes). Op het menu vind je een heerlijke gerechten en een uitgebreid kindermenu.
Lees meer>>Veel plezier en eet smakelijk!

Groet,
Maud

TIP: kijk hier voor leuke zandstrandjes in 't Gooi en lees ook onze andere blogs met uittips in 't Gooi.