10x leuke hotspots voor Moederdag

12 mei 2023
Wil jij je moeder (of moeder van je kinderen) verrassen met een gezellige brunch, lunch of uitje? Dan zit je hier goed, wij hebben de leukste hotspots voor Moederdag voor je op een rij gezet. Je hoeft alleen nog maar te kiezen...
Hotspots & uittips voor Moederdag in 't Gooi

1. High tea bij Bruis in Blaricum


Een favoriete plek voor veel ouders én kinderen, want naast lekker eten, kun je hier heerlijk spelen! Zoek een fijn plekje op het terras met uitzicht op de speeltuin waar de kinderen zich uit kunnen leven.


2. Wandelen en spelen bij Heidezicht Bussum


Eerst samen heerlijk over de hei een mooie wandeling maken en dan lekker neerploffer bij Heidezicht voor een lunch. De kinderen kunnen nog uitgebreid spelen in de speeltuin die hier aa navast ligt.


3. Moederdag workout bij de Trits


Hoe leuk is het om samen te gaan sporten? Op Moederdag kun je bij Sportcentrum de Trits in Baarn samen meedoen met een sportles. Deze full body workout is een lekker begin van deze fijne dag!


4. Lammetjes kijken, huttenbouwen en lunchen in Blaricum


De lammetjes worden langzaam groot en de schapen worden bijna geknipt. Leuk om even te gaan kijken voor of na je lunch bij de Tafelberg.


5. Wandelen en dan lekker eten bij Buitengewoon de Bosrand


Maak er een dagvullend programma van in Lage Vuursche met een spelletje midgetgolf of gezellige wandeling door de bossen. En sluit gezellig af bij Buitengewoon de Bosrand met een heerlijke maaltijd!


6. Bomen klimmen, spelen en eten bij Brambergen in 's-Graveland


Misschien kun je wel mee op pad met de boswachter van Natuurmonumenten en daarna lekker bij het haardvuur of aan een grote tafel lekker samen eten.


7. Voorstelling bij het Huis van Eemens


Zin om samen iets leuks te gaan doen? Wat dacht je van een muzikale en interactieve voorstelling waarbij afval wordt omgetoverd tot muziekinstrumenten. Te zien op Moederdag bij Huis van Eemnes.

8. Lekker borrelen bij Theetuin Eemnes | De Brave Hendrik


Bij De Brave Hendrik geniet je samen. De kinderen kunnen hier volop spelen. Zowel binnen als buiten is er genoeg ruimte om zich te vermaken, terwijl jullie als ouders genieten van deze gezellige plek met een drankje en heerlijke borrelplank. Echt een aanrader!


9. Buiten in de Kuil


Een heerlijk plekje in het bos, met een mooi theehuis voor deze zondag!


10. Bezoek de molen


13 & 14 mei is het Nationale Molendag. Honderden wind- en watermolens in heel Nederland zijn geopend voor het publiek. Bezoek samen een molen, geniet van verse pannenkoeken en er is van alles te doen!
Fijne Moederdag!
Maud


TIP: Wij hebben de pannenkoekenhuizen in de buurt voor je op een rij gezet. Wil je pannenkoeken, kies dan hier een restaurant dat bij je past! Naar de website