Uittips zomervakantie in 't Gooi

26 juli 2021
Ben je lekker veel vrij met de kinderen deze zomer? Wij hebben de leukste tips voor je verzameld.
Uittips voor in de zomervakantie

Beleef een bijzondere tramrit!

De Gooische Moordenaar is een augmented reality (AR) tramrit dwars door het digitale erfgoed van de musea die samenwerken in het Erfgoedfestival 2021. Stap in, zet een echte 'Hololens' op en ervaar hoe het verhaal van de Gooi en Vechtstreek tot leven komt. Het is gratis en ook geschikt voor kinderen! Kijk hier waar je kunt opstappenOp avontuur in je zomervakantie

Bij het Muiderslot kun je deze zomer even helemaal terug in de tijd. Doe mee met de verschillende workshops (zie onze uitagenda). Beleef hier de mooiste avonturen met je kinderen.
Naar het MuiderslotForteiland Pampus

Beleef een heerlijke dag op het onbewoonde eiland Pampus. Ga op avontuur en kom alles te weten of het fort wat zich hier vroeger heeft afgespeeld. Doe de speurtocht, ontdek de nieuwste attractie in een echte ballonvaartmand en geniet van een lunch in het paviljoen. Met mooi weer kun je ook lekker het water in om even te zwemmen, dus neem je zwembroek mee! Naar Forteiland Pampus

Lekkerste ijsjes in 't Gooi

Wij hebben jullie laatste gevraagd naar de meest favoriete ijssalons van het Gooi. De top 8.
Restaurant met speeltuin 

Voor een leuk restaurant met een leuke speeltuin moet je bij Bruis Blaricum zijn. Wat een fijne plek is dit! Maar ook Brambergen in 's-Graveland is een aanrader, hier kun je heerlijk genieten van de bossen de OERRR natuurspeeltuin voor de kinderen. 


Gamen in het park
In Baarn zijn leuke games voor verschillende leeftijden. Lekker buiten en je kunt ook heerlijk op het terras van de Wintertuin Experience ploffen na afloop.

Zwemmen of bootje huren

Wil je lekker naar het water, chillen op een strandje in de buurt, met een sloep de loosdrechtse plassen op of naar een natuurzwembad. Wij hebben op de website een categorie waarin we alle tips voor je op een rij hebben gezet.Pannenkoeken eten

Welk kind houdt er niet van pannenkoeken?! Als ouder ben je kun je er niet onderuit om af en toe een gezellig pannenkoekenhuis op te zoeken. De leukste Pannenkoekenrestaurants in 't Gooi vind je hier!

Zelf gezonde ijsjes maken

Altijd leuk om samen met de kids ijsjes te maken. En fijn dat je meteen zelf kunt bepalen wat de ingredienten zijn. Wij hebben een heerlijk, gezond recept voor lekkere ijsjes. Zo kunnen ze elke dag van de vakantie een ijsje eten!

Speeltuinen en terrassen in 't Gooi

- Alle speeltuinen in de buurt
De 11 leukste terrassenWij wensen jullie een heel fijne vakantie toe!

Liefs,
Maud

TIP: check hier onze andere blogs met leuke uittips in 't Gooi.