Geweldige Musicallessen!Terug naar het overzicht

FanWork Musicals Haarlem

Franciscusweg 247
1216 SG hilversum
Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Zie exacte tijden de website via de roze button. Prijs €8,50 per uur bij jaarabonnement, €9,45 per uur bij maandabonnement Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Zingen, dansen en acteren voor iedereen tussen de 4 en 21 jaar
Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en anderen accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

De leerlingen leren de basis van het musicalvak. In een lesseizoen wordt gewerkt aan alle disciplines; zang, dans en acteren. Voor elke discipline is er een vakdocent.

Waar en wanneer?
De musicallessen worden op woensdag en zaterdag gegeven bij Van Haren sport in Hilversum. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2!  Doe eens mee met een gratis proefles!

Voor meer informatie over FanWork Hilversum: klik op de websitebutton.

Olivia deed eens een proefles van Fanwork bij SmileSports in Haarlem, kijk je met haar mee?

Blogs & filmpjesAlle blogs