icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Geweldige Musicallessen!Terug naar het overzicht

Laat zien wie je bent! Musicallessen voor kinderen vanaf 4 jaar
Fanwork Musicals gelooft dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven ze iedere leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen ze de leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én deze te ontwikkelen.

Fanwork Musicals vindt het belangrijk dat kinderen zichzelf en anderen accepteren en waarderen. Je mag laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

De leerlingen leren de basis van het musicalvak. In een lesseizoen wordt gewerkt aan alle disciplines; zang, dans en acteren. Voor elke discipline is er een vakdocent.

Waar en wanneer?
De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag bij Van Haren Sport en Wellness in Hilversum. Er zijn verschillende groepen; kinderen zitten altijd met leeftijdsgenootjes in een groep. Er zijn al lessen voor kinderen uit groep 1/2!  Doe eens mee met een gratis proefles!

Voor meer informatie over FanWork Hilversum: klik op de websitebutton.

Kidsproofreporter Olivia deed eens een proefles van Fanwork, kijk je met haar mee?

FanWork Musicals Haarlem

Franciscusweg 247
1216 SG hilversum
Openingstijden De musicallessen worden gegeven op woensdag en zaterdag. Klik voor exacte tijden door naar de website van FanWork Musicals. Prijs €9 per uur bij jaarabonnement, €10 per uur bij maandabonnement Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips