Zelfverdediging OsorezuTerug naar het overzicht

Leer alle technieken van Jiu Jitsu / zelfverdediging bij Osorezu in Huizen!
Bij Osorezu leer je alle technieken uit het oude Japen, zodat jij jezelf kan verdedigen. In de wekelijkse lessen leer je je handen te gebruiken om jezelf te verdedigen. Ook technieken om je te weren tegen een aanval met mes of stok komen aan bod. Daarnaast leer je ook hoe je uit een benarde positie veilig weg kan komen. 

Tuimel-Judo
Tuimel-judo is judo voor peuters van 3 t/m 5 jaar. Voor deze leeftijdsgroep heeft Osorezu speciale lessen opgezet, waarin bewegen en verbetering van motoriek en coördinatievermogen centraal staan. De kinderen in deze leeftijdsgroep kunnen zich vooral helemaal uitleven en veel plezier maken. In de les komen o.a.: rennen, kruipen, hinkelen, valbreken en op een speelse manier samenspelen in duo’s voor! In de lessen leren de kinderen de beginselen van Judo! De lessen Tuimel-Judo duren 45 min.

Kosten
per Jaar € 247,-  (€ 5,50 per les)
per 1/2 jaar € 135,- (€ 6,- per les)
per Kwartaal € 75,-  (€ 6,25 per les)

Jeugd-Judo (5 t/m 14 jaar)
Judo is ideaal voor de lichaamsontwikkeling van opgroeiende kinderen. De basisvormen van bewegen, trekken, duwen, dragen, tillen en rollen zijn oefeningen die het judo veelzijdig en intensief maakt. Bij judo is er een vanzelfsprekende discipline, zijn er duidelijke regels en draagt men verantwoordelijkheid voor elkaar. Met judo bouwen kinderen zelfvertrouwen op en kunnen ze hun energie lekker kwijt. Jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom voor een gratis proefles. 

Kosten
per jaar € 270,-  (€ 6,- per les)
per 1/2 jaar € 168,-  (€ 7,50 per les)
per kwartaal € 90,-  (€ 8,- per les)

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de website, gemakkelijk te bereiken via een klik op de roze button.

Tip: en wist je dat ze bij Osorezu ook een tof Ninja kinderfeestje aanbieden? Klik hier voor meer informatie!

Osorezu

Trekkerweg 3b
1276 XP Huizen
Openingstijden Zie website Prijs Zie tekst Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips