• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Zwemles R&A BaarnTerug naar het overzicht

Kom in Baarn (Sherpa) in een klein groepje met persoonlijke aandacht en in een goede sfeer je ABC halen.
Bij R&A Sports & Swimming draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en een goede sfeer. De zwemlessen worden gegeven in groepjes van 8 kinderen met twee leerkrachten in het water. Je kunt altijd kijken tijdens zwemlessen.

R&A Sports & Swimming leidt kinderen al jaren op volgens het officiële zwem-abc. Daarbij staat een plezierige en ontspannen sfeer voorop.
 
Sinds oktober 1998 gaat iedereen die leert zwemmen in opleiding voor het Zwem-ABC. Bij R&A leren de kinderen met behulp van verschillende drijfmiddelen de vaardigheden voor het Zwem-ABC aan. Er is veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en de zwemleerkrachten staan in het water zodat de nodige begeleiding aan de kinderen gegeven kan worden bij het aanleren van de verschillende technieken. De kinderen wordt al snel geleerd hoe zij zich zonder bandjes kunnen redden in het water en wat ze moeten doen als ze een keer in het water vallen.

Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor leerlingen bij het behalen van ieder diploma vaardiger en veiliger worden. De slagen die voor het Zwem-ABC worden aangeleerd zijn de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl. Ook moeten de kinderen door het gat leren zwemmen, uitdrijven in het water en zich met kleding aan kunnen redden in het water. Voor de specifieke eisen die de Nationale Raad Zwemdiploma’s heeft opgesteld voor het A-, B- en C-diploma verwijzen wij je door naar de website van de Nationale Raad Zwemdiploma’s.

Bij R&A leert je kind op een plezierige en kindvriendelijke manier zwemmen. De lessen worden gegeven op twee locaties: in Blaricum en in Baarn (Sherpa). Je bent altijd welkom om een keer te komen kijken bij de zwemlessen op een van deze locaties.

TIP: kijk in het overzicht clubjes voor meer lessen van R&A zoals snorkelen en zwemvaardigheid.

R&A Sports & Swimming Baarn

Zandheuvelweg 4
3744 PH Baarn
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in