• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Free-running en ParkourlesTerug naar het overzicht

Kids van 6-12 jr kunnen deelnemen aan de free-running- en parkourlessen van de Flight Deck Academy!
Wil je op een snelle, leuke en veilige manier vette Parkour en Freerunning moves leren? Neem dan freerunningles aan de Flight Deck Academy in Hilversum, deze freerunningschool heeft KNGU en ALO gecertificeerde trainers.

Freerunning- en parkourlessen aan de Flight Deck Academy zijn 60 minuten lang. De kinderen trainen met 1 instructeur, in groepjes van 12, op 3 verschillende zones in de voormalige kerktuin. Bij goed weer trainen de freerunners buiten, en bij slecht weer is de les binnen.

Iedere les bestaat uit 20 minuten parkour in de parkourzone, 20 minuten freerunning in de airtrackzone en 20 minuten sport en spel in de sportszone. Tijdens de les werken we o.a. aan: de basis technieken van het freerunnen en parkour: vallen, rennen, springen, klimmen, zwaaien op verschillende turntoestellen en airtracks. De aangeleerde basis technieken worden dan toegepast in verschillende vaults, tricks en combinaties: van backflips en corks t/m kong vaults.

Check de video


Meld je aan
Kom jij ook? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of om je aan te melden!


Tip: Blijf op de hoogte van de leukste uitjes in 't Gooi via onze Facebook!

Flight Deck 53

Bosdrift 53
1214 JT Hilversum
Openingstijden Elke dag vanaf 10 uur Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in