ZwemvaardigheidTerug naar het overzicht

Gek op zwemmen? Ga na je ABC door voor je zwemvaardigheidsdiploma's bij R&A Sports & Swimming!
Om de zwemveiligheid van je kind nog meer te vergroten heeft de Nationale Raad van Zwemdiploma's de zwemvaardigheidsdiploma's gecreëerd. Hierbij worden de nieuwe slagen en technieken aangeleerd en leert je kind nog beter zwemmen!

Na ABC
Naast de school- en rugslag wordt ook de samengestelde rugslag geleerd. De kinderen leren de officiële borstcrawl, de polocrawl, de vlinderslag, de startduik en het keerpunt. Alle afstanden die gezwommen moeten worden, worden groter en de slagen worden (nog) meer geperfectioneerd. Tijdens de zwemvaardigheidslessen leert uw kind dus nog veel beter zwemmen dan bij het Zwem-ABC.

Zwemmen is goed en gezond
Het behalen van de zwemvaardigheidsdiploma’s wordt door veel mensen betiteld als een sport. Tijdens de lessen maken de kinderen vele meters met de verschillende slagen, waarbij vrijwel alle spiergroepen worden gebruikt. Zwemmen is goed en gezond. Daarbij is het door het aanleren van onder meer de vlinderslag en officiële borstcrawl ook een goede voorbereiding op bijvoorbeeld waterpolo of wedstrijdzwemmen. 

Diploma's
Het behalen van een zwemvaardigheidsdiploma zal je kind nog zekerder en zwemveiliger maken. Er zijn in totaal drie zwemvaardigheid diploma's te behalen. Bij Zwemvaardigheid I wordt de basis gelegd en bij Zwemvaardigheid II en III worden de technieken verbeterd en de slagen (nog) meer geperfectioneerd. Daarbij is het natuurlijk erg leuk om te zien dat je kind de verschillende officiële zwemtechnieken aanleert.
 
Gratis proefles op verschillende locaties
Zwemvaardigheid bij R&A wordt aangeboden in het zwembad in Baarn, Amersfoort en Amsterdam. Meld je aan voor een gratis proefles.

Meer informatie
Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Blaricum

Wetering 28-32
1261 NH Blaricum
Openingstijden zie de website voor het rooster per locatie Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs