• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Judo bij RyuTerug naar het overzicht

Op zoek naar leuke judolessen? Kom dan een kijkje nemen bij Ryu 't Gooi Sport!

Ryu ’t Gooi Sport is een judoschool in regio Gooi en Vechtstreek. Judo is een zeer complete sport die zeer populair is bij jong en oud. 

Met 35 jaar ervaring geven ze bij Ryu aan allerlei leeftijdsgroepen judoles. Er is voor iedere judoka een les om te judoën op zijn/haar niveau. Of je nu recreatief, wedstrijd judoka bent of wil judoën ter ondersteuning voor een andere sport.

Verschillende locaties in 't Gooi
Er wordt les gegeven op maar liefst vier verschillende locaties in 't Gooi, te weten Bussum, Loosdrecht, Nederhorst den Berg en Kortenhoef. Zo is er voor iedereen wel een les in de buurt te vinden.

Gratis proefles
Bij Ryu kun je ook eerst een gratis proefles volgen om te zien wat je kunt verwachten van een les. Probeer het gewoon een keer, doe lekker mee en ervaar het zelf!

Judopak cadeau
Als je je aanmeld bij de judoschool krijg je ook nog eens een gratis judopak. Hoe leuk is dat! Zo is het wel heel aantrekkelijk om je kind te laten starten met judolessen bij Ryu 't Gooi Sport.

Meer info
Wil je meer weten over de lessen? Klik dan op de roze button


Kijk voor nog meer leuke uitjes en activiteiten ook eens op onze eropuit-pagina!

Ryu ’t Gooi Sport

Meentweg 44
1405 JB Bussum
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in