VerrassingTerug naar het overzicht

Deze traktatie heeft de ideale combi; én iets lekkers én iets om mee te spelen!
Bij deze traktatie kun je zelf bepalen wat voor lekkers en speelgoed je trakteert. 

Wat heb je nodig?

Per kind een kartonnen bakje/bekertje (Action, Zeeman of Hema) met bijvoorbeeld popcorn (kant en klaar bij AH) en een klein speelgoeddingetje, bijvoorbeeld een fluit, tol, gum of potloodje (Action, Hema etc.). Verder heb je doorzichtig inpakfolie nodig, een perforator, een schaar, gekleurd lint en kleurenprintjes met tekst en foto.

Hoe maak je de traktatie?
Maak voor ieder kind een kaartje met daarop een foto van je kind en een leuke tekst. Maak hier in een bovenhoek met een perforator een gaatje in.

Doe iets lekkers en het speelgoed in een bakje. Knip een stuk van het folie af en zet het bakje hier in het midden op. Knip een stuk lint af en doe hier het kaartje aan. Vouw de punten van het folie aan de bovenkant bij elkaar en maak hier met het lint een strik om. Klaar!

Tip: In sommig speelgoed zit een opening, waar je het lint doorheen kunt halen. Bijvoorbeeld bij dit fluitje. In dat geval kun je het speelgoed ook aan de strik vastmaken.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips