Wat een leuke bij!Terug naar het overzicht

Wat kun je toch veel maken van een eierdoos!
Wat heb je nodig?
Een lege eierdoos, wit papier, gele verf, een zwarte stift, een schaar, lijm, plakband, bruine pijpenragers en wiebeloogjes. 

Aan de slag!
Knip uit de eierdoos een rij van 3 bakjes, verf deze geel en laat deze goed drogen. Knip ondertussen uit het witte papier de vleugeltjes. 

Is de eierdoos droog? Dan kun je de vleugeltjes met lijm op de bovenkant plakken en de wiebeloogjes op de voorkant. Teken met de zwarte stift een mondje op het gezicht en wat strepen op het lijfje. Knip zes stukjes bruine pijpenrager af. Maak er hier vier van als pootjes vast en twee als voelsprietjes. De pootjes kun je het beste aan de onderkant met plakband bevestigen. Voor de voelsprietjes maak je twee gaatjes bovenop het koppetje waar je ze insteekt. Klaar is het bijtje, zoemen maar!
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Of je nu gek bent van paarden, sporten, science of een echte waterrat bent, er is altijd een zomerkamp dat bij jouw kind past.

Naar het aanbod