Buiten in de KuilTerug naar het overzicht

Een heerlijk huiskamerrestaurant midden in het bos van Lage Vuursche met veel speelruimte voor de kids.

Aan de rand van de Kuil van Drakensteyn niet ver van het gelijknamige kasteel staat dit mooie paviljoen. Je kan hier met je kids heerlijk wandelen, fietsen, spelen en natuurlijk lekker eten en drinken.

Het paviljoen
Het is ingericht in een natuurlijke stijl, waardoor het heel goed past in de omgeving waar je zit. Met uiteraard een groot terras met gezellige loungebanken met zachte vacht om lekker op neer te ploffen. Het ligt wat hoger dus je kinderen kan je makkelijk in de gaten houden als ze in de Kuil spelen. En je roept ze zo als het eten of drinken voor ze klaar staat.

Menukaart
Je kunt hier goed terecht voor koffie/thee en taart, maar je kunt er ook prima lunchen, gezellig borrelen en een hapje eten. Buiten in de Kuil kookt aan de hand van de seizoenen met pure biologische ingrediënten. Er is van alles op de kaart te vinden; tosti’s, dikke frieten, kinderburgers en knapperige pizza’s. En als toetje (knijp)fruitijsjes of huisgebakken taart. Er staan grote houten picknicktafels om aan te eten en knoeien mag..

Speelveld
De kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Neem vooral een voetbal of tennisset mee, ook mountainbiken kan hier goed. Ga op zoek naar beestjes (bijv. boskikkers) en schatten uit de natuur. Er staat ook een speelhuisje en een slackline om te kunnen koorddansen.

Bereikbaarheid
Vanaf de Hilversumsestraatweg ga je bij het stoplicht rechts in de richting naar Lage Vuursche. Rijd langs het klimbos en volg de weg verder naar Lage Vuursche. In de bocht die naar rechts afbuigt sla je linksaf. Hier staat al een bord aangegeven met 'Buiten in de Kuil'.

Buiten in de Kuil organiseert regelmatig evenementen voor kids en festivals waar ze ook meer dan welkom zijn. Houd daarvoor de website in de gaten via de roze button. 

Buiten in de Kuil

Zevenlindeweg 9
3744 BC Lage Vuursche
Openingstijden Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag 09:30 – 17:00
woensdag 09:30 – 17:00
donderdag 09:30 – 17:00
vrijdag 09:30 – 21:00 *
zaterdag 09:30 – 21:00 *
zondag 09:30 – 21:00 *

* keuken open tot 20.00 uur

In de zomermaanden is Buiten de Kuil zeven dagen per week open en ook op woensdag- en donderdagavond. Check voor de actuele openingstijden de website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kom naar de Xperience Days

Kom naar de Xperience Days

Op zondag 8 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Dutch Media Week Xperience Days openen ze de deuren van het Media Park. Ervaar de magie van media tijdens een studio tour, leer podcasts maken en bezoek het nieuwe Mediamuseum van Beeld & Geluid.

Gratis tickets