De Zeemeeuw MuiderbergTerug naar het overzicht

Lekker eten en drinken aan het water bij paviljoen De Zeemeeuw in Muiderberg.
Een heerlijke plek om te zwemmen en lekker af te koelen tijdens warme dagen. De kids vermaken zich in het zwemgedeelte, op het zand strandje of bij de speeltoestellen.

Eetgelegenheid en strandpaviljoen “De Zeemeeuw”, gelegen op het strand van Muiderberg, is één van de oudste strandpaviljoens van Nederland. Het restaurant, met een prachtig vergezicht over het IJsselmeer, heeft binnen 60 zitplaatsen en buiten aanzienlijk meer. Voor kinderen een ideale plek om te spelen in de speeltuin, en om zandkastelen te bouwen op het strand.

Strandbedje huren
Je kunt hier strandbedjes huren, een aanrader. Lekker op een ligbedje met je voeten in het zand en met uitkijk op het water! Ook hebben ze strand speelsetjes te huur, dus geen paniek als je het vergeten bent ;) Vraag er gerust naar!

De zitplaatsen buiten zijn verdeeld over verschillende terrassen. Hier kun je lekker eten voor zowel de lunch als diner. Er is keuze uit veel salades en ze schenken heerlijke wijnen.


Tip: kijk hier voor meer leuke strandjes en zwemplekken in het Gooi


De Zeemeeuw

Zeeweg 1a
1399 GP Muiderberg
Openingstijden Iedere dag open vanaf 10 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips