Terras Hoeve RavensteinTerug naar het overzicht

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Alle dagen 10 - 17 uur
Vrijdag tot 18 uur
Maandag & zondag gesloten
Hoeve Ravenstein heeft een groot assortiment biologische- en streekproducten en een heerlijk terras!
Bij deze prachtige Hoeve kun je genieten van de natuur en de dieren! Je kunt een kijkje nemen bij de koeien maar ook bij de andere dieren. Er zijn kippen, konijntjes, een ezeltje en geitjes....

Daarnaast kun je binnen of op het boerderijterras genieten van een kop koffie of thee en iets lekkers! Alles is vers, biologisch en er is een heel groot assortiment Gluten- en lactosevrije producten.

In de moestuin leer je van alles over de verse groenten en kruiden die hier groeien. In de biologische supermarkt vind je de beste en puurste producten van het land. Je vindt hier een bijzondere selectie van biologische -en streekproducten, van het land of dagelijks vers aangeleverd. De winkel is gevestigd in de voormalige koeienstal en biedt ruim 10.000 verschillende biologische, allergenenvrije en streekproducten. 

Volgt je zoon of dochter een dieet, of heeft hij/zij een voedselallergie, dan is deze winkel ook een echte aanrader! Je vindt hier een aparte afdeling gluten-, lactose-, suiker-, melk- en notenvrije producten en veel informatie en recepten. Wat eventueel niet voorradig is, kun je eenvoudig bestellen.

In en om de winkel heen tref je ook vele leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen.

De kinderactiviteiten van Hoeve Ravenstein vind je ook terug in onze Uitagenda!


 

Blogs & filmpjesAlle blogs