Poffertjeskraam LarenTerug naar het overzicht

De lekkerste poffertjes haal je op De Brink in Laren en is een must voor iedereen in 't Gooi!
Al ruim honderd jaar staat aan de Larense brink een prachtige oud-Hollandse poffertjeskraam. Rijk en arm schuiven hier aan, want de poffertjes van Marcel Hilhorst zijn een begrip!

De inwoners van Laren ruiken de lente nog eerder dan dat ze hem voelen. Want eind maart,  staat het geurige en kleurige visitekaartje van het dorp weer te pronken op de Brink.

Poffertjeskraam De Haan - zoals hij nog steeds heet - heeft een authentieke inrichting: kanten gordijnen, linnen plafonds en houten meubilair uit de 19e eeuw. Helemaal zoals het hoort :-)

De inrichting, de geur, het razendsnelle gedraai met de vork waar onze kinderen uren naar kunnen kijken, maar vooral de smaak en kwaliteit van het gebak maken poffertjeskraam de Haan een must! Zien we jullie in Laren?

Eet smakelijk!


Tip: plan eens een dagje speeltuin met de kinderen, bekijk hier ons overzicht met alle speeltuinen in 't Gooi.

Poffertjes Wafelenkraam Corn. de Haan

De Brink
Laren
Openingstijden Van maart tot september
Dinsdag t/m zaterdag 11 - 21 uur
Zondag 12 - 21 uur
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met daarin 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, avontuurlijke speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je hier in