Restaurant LEUK in BussumTerug naar het overzicht

Een eigentijds restaurant, met een mooie menukaart én een kinderspeelruimte!

In Bussum kun je bij restaurant LEUK lekker uit eten in een mooi ingericht restaurant. Bovendien is er een 100m2 coole speelkelder!

Van gamen (3 Wii's) tot knutselen, spelen in het winkeltje, keukentje of aan de nieuwe Duplo-tafel. Kinderen kunnen zelf hun ijsje kopen in de kelder, toverappelsap en/of heksencola bestellen. Vervelen zullen zij zich niet!

Voor de volwassenen is er een internationale kaart met verrassende gerechten. Voor de kinderen is er een gevarieerde kaart waar o.a. een gezonde fruitspies, pannenkoek en kinderspies niet op ontbreken. Tijdens het voorgerecht krijgen de kinderen hun hoofdgerecht en gaan daarna (onder toezicht) spelen.

Tevens is Restaurant LEUK momenteel één van de weinige restaurants in Nederland waar je Ice-fondue kunt bestellen. Een uniek dessert. Zelf Ice-tapas maken van fruit en marshmellows met verschillende dips in -196 graden stikstof. Een beleving voor de kinderen!

Restaurant Leuk

Kapelstraat 32
1404 HZ Bussum
Openingstijden

Woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur.
Zaterdag & Zondag vanaf 11.00 uur (oppas aanwezig vanaf 12.00 uur).

De keuken is geopend tot 21.00 uur

Prijs Voorgerechten vanaf €7,50, hoofdgerechten vanaf €16,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips