Bij de TuinmanTerug naar het overzicht

Wandelen, fietsen en genieten op de hei en in het bos met een stop Bij de Tuinman!
Midden op de Hoorneboeg tegen het bos aan ligt het fijne restaurantje Bij de Tuinman. Je moet het even weten, anders loop je er zo voorbij!

Terras
Met mooi weer zit je hier heerlijk verscholen op het terras, grenzend aan de prachtige moestuin midden in de natuur. Erg leuk om met je kind(eren) heen te gaan om lekker te genieten.

Groentes uit eigen tuin
Ze serveren Bij de Tuinman mooie groente gerechten en drankjes, van koffie tot wijn en tuincocktails in het kleine, gezellige restaurant. Ze gebruiken ook zoveel mogelijk seizoensgroentes en producten uit de buurt. De groentes komen uit hun eigen moestuin of van andere kwekers uit de buurt, appelcider van de buurman van de distilleerderij. Leuk om even langs te lopen en het proces te bekijken. En de honing die zij gebruiken komt van de imker in de tuin.

Fietsen / wandelen
Deze hei is bij uitstek een fijne plek om met de kinderen te gaan wandelen of fietsen. Hou je meer van bossen en schaduw, dan zit je hier ook goed. Je kunt heerlijk onder de bomen wandelen en zoeken naar prachtige natuurschatten. 

Grote grazers
Op de hei heb je kans dat je de prachtige grazers tegenkomt. Schrik dus niet als je ineens oog in oog staat met de grote witte runderen.

Parkeren
Mocht je met de auto willen gaan, dan kun je parkeren bij parkeerplaats De Hoorneboeg. Bij vertrek kun je om een muntje vragen voor de slagboom.

Een must go!

Meer informatie
Bekijk de website voor meer informatie en het menu, klik door via de roze button.


TIP: kijk hier voor meer uittips in de natuur >>>

Bij de Tuinman

Hoorneboeg 4
1213 RE Hilversum
Openingstijden Zaterdag en zondag (tijdens coronaperiode van do t/m zo 10 - 17 uur vkoffie, thee en lekkers TO GO)
Bestellen en afhalen mogelijk
Prijs menukaart, zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

NIEUW! Flips gids Speelbos ’t Laer

Flips gids voor Speelbos ’t Laer is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar. Boordevol leuke belevenissen en tips om al je zintuigen in te zetten in de natuur.

Let op: niet voor saaie vogels!

Bestel 'm nu!