Cafe Restaurant HeidezichtTerug naar het overzicht

Heidezicht Bussum is een heerlijke plek, kom lekker spelen en eten bij de speeltuin!
Café Restaurant Heidezicht is helemaal vernieuwd! Een prachtige verbouwing van het restaurant zorgt voor een mooie uitstraling die goed past op de prachtige plek aan de hei in Bussum. Het glazen theehuis biedt ruimte voor wandelaars en gezinnen met kinderen die heerlijk in de speeltuin terecht kunnen.

Menukaart
Aan weerszijde is een groot terras gebouwd waar je heerlijk kunt genieten van koffie, thee en de lekkerste gerechten. Op de menukaart vind je pure gerechten die met zorg zijn bereid, zoals salades, ratatouille met geitenkaas en verse smoothies. Voor de kinderen is er ook genoeg keuze uit 'eenvoudige' menu's zoals een boterham met pindakaas, een tosti of een pannenkoek. In de avond kunnen ze kiezen voor een pasta, frietjes, soep etc!
Je kunt hier trouwens ook gezellig borrelen met lekkere snacks.

Speeltuin
De speeltuin is nog zoals we deze al kende, met mooie houten speelhuisjes, schommels, een klimmuur, verschillende klim- en klautertoestellen en een tokkelbaan. Voor je kleintjes is er ook genoeg ruimte om lekker in het zand te spelen. Er is veel gras waar je lekker neer kunt ploffen en er is een uitgebreid terras voor de ouders. Zowel vanaf het terras als van binnen (achter het raam) heb je een goed zicht op je kinderen in de speeltuin. Ik vind dit dan ook echt een aanrader!

Locatie
Heidezicht bevindt zich op de Randweg pal aan de hei. Een perfecte locatie om te wandelen, na een rondje op de hei kun je hier uitblazen! Er is een groot parkeerterrein voor auto's en voldoende plekken om je fiets te plaatsen. 

TIP: Heidezicht is ook een perfecte plek om je kinderfeestje te organiseren.

Café Restaurant Heidezicht

Randweg 203
1403 XT Bussum
Openingstijden Open van 10 - 21.30 uur Prijs Speeltuin is gratis toegankelijk Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs