De Groene AfslagTerug naar het overzicht

Een heerlijke en duurzame plek in Laren om met het gezin te eten, wandelen, spelen en genieten!
De Groene Afslag ligt middenin de het ruige natuurlandschap, en is een hippe plek om samen met je kids te genieten. Op het terrein staan verschillende kunstobjecten, en voor de kinderen is er een leuke kinderhoek waar ze zich kunnen vermaken!

Biologische gerechten
Het restaurant van de Groene Afslag heeft een kleine, maar overzichtelijke kaart met veel lekkers. Neem binnen of buiten op het grote terras plaats, en geniet van biologische broodjes, veganistische salades of toekomstbestendige soepen. 

Spelen in de ruige natuur
In de omgeving van De Groene Afslag kunnen kinderen spelen in de ruige natuur (geen saai grasveldje) en van alles ontdekken. Maak een wandeling en neem de hond gezellig mee, want die is ook welkom in het restaurant. Er is zelfs nog een bioscoopzaaltje aanwezig! Kortom: heel veel te beleven bij De Groene Afslag. 

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan!

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste buitensport clubjes voor kids op een rijtje heeft gezet?

De Groene Afslag

Amersfoortsestraaweg 117
1251 AV Laren
Openingstijden Elke dag van 9.00 tot 18.00 uur Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips