Kinderuitjes in 't Gooi!

Kinderuitjes in 't Gooi!

Onze uitagenda staat altijd vól met leuke activiteiten die je op een specifieke datum kunt doen.

Corona-update: we checken onze Uitagenda dagelijks om te zien welke events in 't Gooi doorgaan en welke niet. In onze Eropuit-categorie vind je heel veel uitjes in en om 't Gooi die nog wél kunnen!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 229 resultaten
totaal 229 resultaten

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio 't Gooi!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio 't Gooi: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Hilversum, Huizen en Naarden?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Naarden

Op Kidsproof 't Gooi vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)