Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2021

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In 't Gooi zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 101 resultaten
Pagina: 1234
totaal 101 resultaten
Pagina: 1234

Tips van de maand | Uitagenda

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio 't Gooi

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in 't Gooi, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2021?

Kies een dagje uit in 't Gooi in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in 't Gooi: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!