Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in 't Gooi
Culturele uitagenda

Kinderactiviteiten in musea & bibliotheken in 't Gooi

In 't Gooi zijn er hele leuke tentoonstellingen en kinderworkshops in kindvriendelijke musea, kun je proefjes doen in science expo's en zijn er veel leuke kinderactiviteiten in de bibliotheken. Speciaal voor gezinnen en kinderen. Kom met kinderen naar het museum!

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 38 resultaten
Pagina: 12
totaal 38 resultaten
Pagina: 12

Kinderactiviteiten in het museum in de regio 't Gooi

Met kinderen naar een kidsproof museum is echt een leuk uitstapje. Veel musea in de omgeving van Hilversum, Huizen en Bussum hebben extra kinderactiviteiten: een museum speurtocht voor kinderen, een familierondleiding door het museum, een museum audiotour voor kinderen en meer. Ook zijn er in het museum vaak extra leuke workshops voor kinderen op woensdagmiddag, in het weekend en in de schoolvakanties.

In de uitagenda van Kidsproof 't Gooi vind je alle kindvriendelijke tentoonstellingen en alle leuke museumactiviteiten voor kinderen in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Weesp, Laren, Loosdrecht en Baarn.

Kinderactiviteiten in de bibliotheek in de regio 't Gooi

De bibliotheken in 't Gooi organiseren speciale kinderactiviteiten: vaak is er een voorleesuur voor kinderen, een speciaal voorleesuurtje voor peuters, er zijn regelmatig leuke workshops voor kinderen in de bibliotheek én in sommige bibliotheken zijn zelfs kleine theatervoorstellingen voor kinderen. In de uitagenda van Kidsproof 't Gooi vind je ze allemaal!