Babyzwemmen bij R&ATerug naar het overzicht

woensdag 5 juni 2024
Kom gezellig samen met je baby (vanaf 6 weken) onder begeleiding zwemmen in Blaricum!
Het is tegenwoordig al mogelijk om vanaf de leeftijd van 6 weken te komen babyzwemmen. In het kleine sfeervolle zwembad met heerlijk warm water (31°C) 


Kleine groepen

De cursus wordt gegeven in kleine groepjes. De speciaal opgeleide zweminstructeur begeleidt jullie tijdens het waterspel. Op een speelse wijze leert je baby de mogelijkheden en onmogelijkheden van het water kennen. Het vrije bewegen in het water bevordert de ontwikkeling van de spiertjes en in een later stadium de coördinatie van armen en benen.


Watervrij

Je baby maakt op een plezierige wijze kennis met water. De watervrijheid zal ontwikkeld worden en je baby zal vertrouwd raken met het water, dit proces vindt stapsgewijs plaats. Er worden eerst voorzichtig een paar druppeltjes over het hoofd worden gespetterd en daarna – samen met papa of mama – zal uw baby ook leren om helemaal kopje onder te gaan.

Gratis proefles op verschillende locaties

Het babyzwemmen bij R&A wordt aangeboden in Baarn en Blaricum. Meld je aan voor een gratis proefles.

Meer informatie

Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Blaricum

Wetering 28-32
1261 NH Blaricum
Openingstijden zie tekst Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...