DiscozwemmenTerug naar het overzicht

vrijdag 7 juni 2024
De kids kunnen weer heerlijk discozwemmen bij R&A Sports en Swimming in Blaricum!

Iedere eerste vrijdag van de maand kan er heerlijk gedanst en gefeest worden tijdens het discozwemmen bij R&A Vathorst en Blaricum. 

Bij Discozwemmen met diploma

Kids met een A-diploma zijn dan van harte welkom om te komen dansen, zwemmen en genieten met de andere kinderen in het mooie bad in de Blaricummermeent. Lekker plonsen op te gekke muziek!

Kinderfeestje in het zwembad

Het discozwemmen is van 19:00 tot 20:30 uur. Leuk voor iets ouderen kinderen om samen met een vriendje / vriendinnetje naar toe te gaan. Discozwemmen is trouwens ook super leuk als kinderfeestje!

Meer info
Voor meer informatie en reserveren, klik je op de roze button. Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

R en A Sports en Swimming

Wetering 28-32
1261 NH Blaricum
Openingstijden Iedere eerste vrijdag van de maand. Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Trouwen met papa!

Trouwen met papa!

Hoe vaak horen we wel niet "Mama, ik wil met papa trouwen". Wil jouw kind ook altijd al met papa trouwen? Wij verzorgen een superleuke ceremonie voor jullie onvoorwaardelijke verbinding, incl. fotoshoot! Je moet wel snel zijn, er zijn maar een paar plekjes en vol = vol.

Kijk hier...