• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Opfriscursus zwemmenTerug naar het overzicht

Wil jij dat je kind extra zwemveilig is in het water? Check dan deze opfriscursus!
Kinderen leren tegenwoordig op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens omdat de gemiddelde leeftijd waar kinderen zwemveilig zijn steeds lager ligt. Hierbij is wel van belang dat kinderen blijven zwemmen, om te voorkomen dat de verschillende zwemslagen verleren moet je regelmatig blijven zwemmen.
 
Uit de praktijk blijkt dat lang niet alle kinderen op regelmatige basis blijven zwemmen en de kinderen die wel regelmatig zwemmen zullen vaak enkel nog een schoolslag zwemmen. De overige zwemslagen die de kinderen hebben aangeleerd bij het Zwem ABC worden niet of nauwelijks meer uitgevoerd.

Survivalen in het water
Daarom gaat R&A Sports & Swimming een opfriscursus geven. Tijdens deze cursus zullen de kinderen alle zwemslagen weer zwemmen maar er zal ook getraind worden op survivalen in het water. Denk hierbij aan het zwemmen met een boot, zwemmen met kleding aan en verschillende attributen om elkaar uit het water te redden. De kinderen worden in drie lessen (van 1 uur) weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Kortom, drie leuke en plezierige lessen waarin bewerkstelligd wordt dat de kinderen weer zwemveilig zijn in het water.

Locatie
Blaricum.
 
Meer informatie
Klik via de roze button direct door naar de website!

R&A Sports & Swimming Baarn

Zandheuvelweg 4
3744 PH Baarn
Openingstijden zie website Prijs € 69,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Ontvang elke maand onze tips

Ontvang elke maand onze tips

Iedere maand versturen we een leuke inspiratiemail bomvol met toffe uitjes & tips. De eerstvolgende is de zomervakantie special.

Schrijf je in