icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Bink PeuterspeelzalenTerug naar het overzicht

Leuk en leerzaam tegelijk, de peuterspeelzaal is een goede voorbereiding op de basisschool (2-4 jr)
De peuterspeelzaal (psz) is stimulerend voor de ontwikkeling van peuters en een goede voorbereiding op de basisschool. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen minimaal 2 dagdelen per week bij Bink komen spelen. Twee van de peuterspeelzalen werken met de Montessorimethode en één is Engelstalig. Daarnaast werken verschillende peuterspeelzalen met voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Wil je hier meer over weten, check dan de website van Bink.

Spelen en ontwikkelen tegelijk
Spelen bij de peuterspeelzaal is niet alleen leuk voor peuters, ze leren er ook een heleboel. Spelletjes stimuleren de motoriek en creativiteit van kinderen en de aanwezigheid van andere kinderen nodigt uit tot samen spelen. Zo krijgen peuters onder begeleiding van gediplomeerde pedagogisch medewerkers alle gelegenheid om zich te ontwikkelen op sociaal, emotioneel en motorisch gebied.

Veel peuterspeelzalen werken met hulpouders en vaste vrijwilligers. Zij ondersteunen de pedagogisch medewerker op de groep.

Meer informatie of een rondleiding
Klik hieronder op de button voor meer informatie op de website van Bink Kinderopvang. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding op een van de 12 vestigingen bij jou in de buurt.

Bink Kinderopvang

Laapersveld 13
1213 VB Hilversum
Openingstijden zie website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk