CareHouse Kids at HomeTerug naar het overzicht

Je kind kan zoveel meer! Carehouse biedt ontwikkelingsgerichte begeleiding aan kinderen.

Kids at Home
Kids at Home biedt ontwikkelingsgerichte begeleiding aan kinderen met een ontwikkelingsstoornis (zoals Autisme Spectrum Stoornis, ADHD) en/of LVB.

Via de competentie-, systeem- en ontwikkelingsgerichte Methodiek werken zij middels plezierbeleving aan het versterken van vaardigheden. Doel hierbij is het toewerken naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Naar aanleiding van de hulpvraag bieden zij individuele- of groepsbegeleiding.

CareHouse is de moederorganisatie van Kids at Home (5-12 jr) en Work it Out (13-18 jr). CareHouse vestigingen bevinden zich in Utrecht, Amsterdam, Hoorn, Hilversum, Haarlem, Groningen en Tilburg.

Informatie en aanmelding
Neem gerust even contact op voor overleg! Centraal Aanmeldpunt CareHouse: 020-6829556. Klik hieronder op de button om naar de website te gaan voor meer informatie over CareHouse en Kids at Home.

CareHouse

Wandelpad 26
1211 GN Hilversum
Openingstijden Alle dagen van de week Prijs Financiering verloopt via de AWBZ. (Persoons Gebonden Budget en Zorg in Natura) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips