KindercoachTerug naar het overzicht

Coachingspraktijk Jacqueline Breedijk is er voor kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben.
Voor ouders is er weinig zo naar als wanneer je kind een probleem heeft. Gelukkig kunnen de meeste van die problemen heel goed opgelost worden door het kind zelf. Niet in hun eentje, maar met ondersteuning van een coach en van hun eigen omgeving. Een coach kan kinderen inzicht geven en het zetje geven waardoor ze hun eigen oplossing kunnen vinden.

Op school doen ze bijvoorbeeld heel hard hun best, maar het lukt toch niet goed. Je kind wordt gepest of het is moeilijk vrienden te maken. Misschien is je kind vaak verdrietig omdat je  gescheiden bent. Een kind kan om zoveel redenen even niet lekker in je vel zitten. Dan kan het fijn zijn om met iemand daarover te praten en samen oplossingen te vinden.

Sinds vorig jaar is Jacqueline Breedijk gecertificeerd als kindercoach (BGL en Partners) en heeft zij een eigen praktijk als coach. Daarnaast werkt zij op een PABO, als docent, supervisor en studieloopbaanbegeleider.

Een kennismakingsgesprek is gratis.
Er is een beperkt aantal verzekeraars dat counseling vergoedt.

Coachingspraktijk Jacqueline Breedijk

Bodemanstraat 53
1216 AJ Hilversum
Prijs Intake- en coachingsgesprekken € 65,- (inclusief BTW)  per uur. Overleg met leerkrachten, mentoren kost eveneens € 65,- per uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips