Basisschool FlorenciusTerug naar het overzicht

Bij particuliere basisschool Florencius in Laren staan talenten van kinderen voorop!
Florencius is een particuliere basisschool in Laren waar talenten van kinderen voorop staan!

Toen zes jaar geleden particuliere basisschool Florencius werd gestart stond een duidelijk doel voor ogen: talenten van kinderen ontwikkelen door excellent onderwijs aan te bieden. Dat Florencius hiermee een van de beste basisscholen van Nederland is geworden is mooi meegenomen.

Veel persoonlijke aandacht
Als particuliere basisschool is het onderwijssysteem bij Florencius anders dan dat van reguliere basisscholen. Door de kleine klassen (maximaal 8 kinderen op 1 begeleider) is veel aandacht voor de identiteit en talentontwikkeling van kinderen mogelijk. Het onderwijs wordt gegeven door inspirerende en uitstekend gekwalificeerde groepsleerkrachten in een prachtige omgeving, met individuele zorg en een persoonlijk ontwikkelplan voor ieder kind. Kinderen krijgen les binnen de reguliere lestijden, maar zijn tussen 8.00 – 18.00 uur welkom op school. 

Very English
Kinderen zijn op (zeer) jonge leeftijd gevoelig voor taal, vandaar dat in groep 1 al met Engelse les wordt begonnen. Ook andere vakken worden – door een native speaker – in het Engels gegeven.

Meer informatie
Meer weten over particuliere basisschool Florencius? Surf dan naar de website, klik hiervoor op de roze button. Vraag ook gerust een informatiepakket aan of neem contact op voor meer informatie. Directeur Peter van Kranenburg is bereikbaar op (06) 53 42 63 19 of via info@florencius.nl.

Florencius

Leemzeulder 29
1251 AM Laren
Openingstijden ma: 8.45 - 15.30 uur
di: 8.45 - 15.30 uur
wo: 8.45 - 12.15 uur
do: 8.45 - 15.30 uur
vrij: 8.45 - 15.30 uur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips