icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Gastouderbureau in 't GooiTerug naar het overzicht

Gastouderbureau Gooi en Eemland biedt professionele betaalbare opvang voor kinderen 0 - 13 jr.

Gastouderbureau Gooi en Eemland is al 25 jaar een professionele kinderopvangorganisatie in de regio Gooi, Eemland en Utrecht. De aanpak van het Gastouderbureau Gooi en Eemland is zeer persoonlijk.

Alle afspraken met zowel de gastouders als met de ouders die opvang zoeken gebeuren face to face. Omdat zij beide partijen persoonlijk kennen is de kans groot dat zij direct een geschikte gastouder voor jullie gezin weten aan te wijzen.

Zij staan bovendien geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang. Ook de gastouders staan geregistreerd in het Landelijk Register, waardoor je voor je opvangkosten aanspraak kunt maken op kinderopvangtoeslag.

Zij bieden flexibele professionele, huiselijke, kleinschalige en betaalbare opvang door deskundige gastouders. Je kunt altijd een kennismakingsgesprek aanvragen waarin zij uitleggen hoe de organisatie werkt, wat de mogelijkheden zijn en wat je kosten zullen zijn!

Klik hieronder op de button direct door naar de website voor meer informatie of een aanmeldformulier.

Gastouderbureau Gooi en Eemland

Admiraal de Ruyterlaan 6
1215 NA Hilversum
Prijs In overleg Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk