HuiswerkbegeleidingTerug naar het overzicht

Kidz Support is een praktijk voor individuele (leer)begeleiding voor kinderen vanaf groep 2.
Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding, bijles of CITO training? Of wil je eens praten over de begeleiding van gedrags- en emotionele problemen? Kijk dan eens bij de diensten van Kidz Support.

Leerplan
Je start met een kort kennismakingsgesprek. Vervolgens maken ze bij Kidz Support een overzichtelijk leerplan. Dit gebeurt op basis van een uitgebreid intakegesprek met jullie als opvoeders. Ook wordt je kind pedagogisch-didactisch getest. Daarnaast nemen zij ook de reeds bestaande dossiers door, en voeren zij, indien nodig, een gesprek met de leerkracht of andere betrokken instanties.

Huiswerkbegeleiding
Op deze manier krijgen ze bij Kidz Support een goed beeld van de mogelijkheden en beperkingen van je kind. Op basis van dit individuele leerplan gaat één van hen samen met je kind aan het werk.

Nu is geen kind hetzelfde. Ook kinderen met leer- en gedragsproblemen niet. Met Kidz Support kunnen zij die deskundige, individuele begeleiding bieden die je kind nodig heeft. De levendigheid waarmee dit gebeurt, zal ongetwijfeld aanspreken. Voor de leerlingen is het mogelijk om, naast huiswerkbegeleiding, bijles te volgen voor specifieke vakken. In overleg bepaal je hoeveel tijd er aan een specifiek vak wordt besteed.

Kindercoaching
De Praktijk helpt kinderen en hun ouders met leerproblemen, maar ook met gedragsproblemen, emotionele problemen en alle voorkomende opvoedkwesties. De kindercoach leert het kind hoe het gemakkelijker zijn problemen kan oplossen. Hiervoor leert je kind vaardigheden die passen bij de leeftijd en die het kind sterker maken. Het doel is ondersteuning bieden en begeleiden naar verandering en verbetering.

Meer informatie
Wil je weten wat Kidz Support nog meer voor je kan betekenen of wil je meer informatie over bovenstaande onderwerpen? Klik dan hieronder op de roze button om direct naar de website te gaan.

Kidz Support

Schakel 47
1231 SV Loosdrecht
Openingstijden Zie website
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips