Rots en WaterTerug naar het overzicht

Een sociale competentietraining voor jongens en meiden waar je over je eigen kwaliteiten leert!
Rots en water is een training die mensen helpt om zichzelf en hun sociale competenties te ontwikkelen. Het is een psychofysiek programma, wat betekent dat er veel wordt geoefend, met als doel om tot nieuwe inzichten over jezelf en anderen te komen.

Het Rots en waterprogramma heeft een positief effect op het sociale contact en het onderling vertrouwen binnen een groep. Daarnaast krijgt iedere deelnemer waardevolle en blijvende nieuwe inzichten en handvatten die hem of haar zullen helpen om met meer vertrouwen in het leven te staan.

Thema’s die in de Rots en Watertraining aan bod komen zijn: zelfvertrouwen, zelfbeheersing, fysieke en mentale weerbaarheid, communicatie, lichaamstaal, maar ook bijvoorbeeld de impact en werking van pesten en grenzen stellen.

Doordat je echt oefent, gaat het leren snel en diepgaand. Door de integrale aanpak binnen de training ontstaat een optimaal leerklimaat waar jonge mensen leren samenwerken en leven vanuit hun kracht.

Voor wie?
Al vanaf groep 1 in de basisschool kan gestart worden met de beginselen van de Rots en Water trainingen. Het versterkt het onderlinge vertrouwen en kan ingezet worden bij problematiek als faalangst, pesten en concentratieproblemen.

Kijk voor informatie over de opbouw van de training en meer op de website via de roze button!

Knoest

Doctor Abraham Kuyperlaan 1 - A
1402 SB Bussum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips