Koningskinderen-GooiTerug naar het overzicht

Een sprookjesachtige opvang voor kinderen van 0-12 op verschillende locaties in 't Gooi.
Koningskinderen is een organisatie die zich primair bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Koningskinderen heeft verschillende vestigingen in de regio ’t Gooi (Hilversum, Naarden, Bussum, Laren).

Dit komt met name tot uiting in het speciaal voor Koningskinderen ontwikkelde pedagogisch beleid, de keuze voor klassieke panden met een stralende en huiselijke inrichting, de sprookjesverhalen met de daarbij behorende kleuren, kunstzinnige activiteiten en op de natuur afgestemde duurzame materialen.

Ieder dagverblijf draagt een naam ontleend aan fantasierijke sprookjes, zoals die van de gebroeders Grimm.

Naast het spel-materiaal, zorgen antieke meubelen en de kleurrijke inrichting voor een verrijkende entourage. Hiermee wordt de fantasie van het kind geprikkeld.

Met name door de sprookjessfeer en de sprookjesverhalen, die de innerlijke beweeglijkheid van het kind vergroten, is Koningskinderen een ideale plaats voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen en zich te ontplooien als ouders elders zijn.

Koningskinderen wil een zo compleet mogelijke service van hoge kwaliteit bieden, wat verder tot uiting komt in het ‘full service pakket’ (voeding en verzorgingsproducten zijn inbegrepen), ruime openingstijden, gezond voedingsbeleid met warme maaltijd en de mogelijkheid van o.a. muziek-, theater-, sport- en kooklessen.

Kijk voor de verschillende vestigingen en tarieven op de site door hieronder op de button te klikken.

Koningskinderen

Nieuwe 's-Gravelandseweg 27
1405 HK Hilversum
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips