icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Nanny-Home NederlandTerug naar het overzicht

Nanny Home Nederland verzorgt kinderopvang bij jou aan huis!
Nanny-home is een jong en enthousiast bedrijf dat nanny`s werft, selecteert en begeleidt. Daarnaast verzorgen ze ook kinderopvang tijdens evenementen.

Kwaliteit
Nanny Home Nederland heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De kwaliteit van de kinderopvang hangt af van de nanny`s en daarom hanteren ze een strenge selectieprocedure voor de oppasmeisjes. Ook de begeleiding vanuit Nanny Home Nederland is van belang om de kwaliteit van de opvang hoog te houden. Ze ondersteunen het gezin en de nanny bij de opvang van de kinderen en op pedagogisch gebied.

Opvang op maat
Ieder gezin is anders, heeft andere wensen en heeft een andere gezinsformatie en dus ook andere opvang nodig. Nanny Home Nederland speelt daarop in door opvang aan huis te bieden. Een nanny die bij je thuis komt en jullie wensen voor kinderopvang vervult.

De nanny
De nanny zorgt ervoor dat thuis alles verder gaat terwijl jij aan het werk bent. De kinderen worden gebracht en gehaald naar school, peuterspeelzaal, (sport)clubs. Ze kunnen spelen met vriendjes, hebben hun eigen vertrouwde speelgoed en spulletjes. Er worden huishoudelijke taken gedaan. De nanny kan eventueel koken en alvast eten met de kinderen, de kinderen in bad doen en zorgen dat ze in pyjama op de bank zitten, wanneer papa en mama thuis komen. Je hebt dan de mogelijkheid om “quality time” met de kinderen te hebben en daarna op je gemak samen te eten.

Meer informatie
Voor meer informatie, klik op de roze button om de website te bekijken. Ook staan hier de tarieven nauwkeurig beschreven. 

Nanny-Home Nederland

Rembrandtlaan 8
1399 VJ Muidenberg
Prijs betaalt alleen de daadwerkelijk afgenomen uren, zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk