OpvoedWijsTerug naar het overzicht

OpvoedWijs biedt (lichte) opvoedondersteuning voor iedereen die met kinderen te maken heeft.

Bijna elk gezin heeft opvoedvragen- en/of dilemma’s waar anderen ook tegen aanlopen. En iedereen heeft een eigen aanpak, zonder dat het goed of fout is. Het is goed om er met elkaar over te hebben. Zowel met de mensen om je heen als met een professional. Je bent niet de enige ouder met vragen!

OpvoedWijs staat voor een laagdrempelige benadering. Door op de locatie te zijn waar je dagelijks komt met je kind (opvangcentra of thuis) is het makkelijker om met vragen over opvoeden te komen. Ook helpt OpvoedWijs professionals die met kinderen werken.

Positieve insteek
OpvoedWijs werkt vanuit een oplossingsgerichte visie. De focus ligt hierbij niet op het probleem, maar op dat wat juist wel goed gaat en vooral hoe je dat samen kunt bekrachtigen en verder kunt gaan ontwikkelen.

Hulp één op één
OpvoedWijs biedt opvoedondersteuning aan ouders/verzorgers. Heb je een vraag of probleem omtrent de opvoeding en je komt er zelf niet meer uit? Of kun je een steuntje in de rug gebruiken? OpvoedWijs biedt korte laagdrempelige hulp.

Opvoedparty
Opvoedparty’s zijn voor iedereen die vragen heeft over de opvoeding en daar met elkaar over wil hebben, in een ongedwongen sfeer. Door met elkaar te praten over opvoeden inspireer je elkaar, leer je van elkaar en ga je met bruikbare tips en adviezen naar huis. Samen ben je wijzer en het is nog gezellig ook! Een opvoedavond is voor 4-10 personen en wordt begeleid door een professional. Een avond duurt ongeveer 2 uur. Voor de gastvrouw/gastheer die een opvoedavond thuis organiseert is deelname gratis en de kosten bij 6 of meer deelnemers zijn € 8,50 p.p.

Meer informatie
Wil je graag meer informatie over OpvoedWijs, check dan de referenties op de site. Klik dan hieronder via de roze button door naar de website.

OpvoedWijs


Hilversum
Openingstijden In overleg
Prijs Zij hanteren een vast tarief per hulpvraag, dus geen uurtje factuurtje. Zie website! Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips