Begeleiden door theaterspelTerug naar het overzicht

Pakketje Plezier

Neuweg 270
1215 JG Hilversum
Openingstijden zie website
Prijs zie website
Persoonlijke begeleiding door middel van theaterspel!
Negatief zelfbeeld, gepest worden, moeite met grenzen aangeven, gedragsproblemen, moeite met voelen van emoties.

Wanneer sociaal emotionele problemen het kind belemmeren plezier te ervaren thuis of op school  dan kan spel helpen! Op school kan ervaren worden dan leerprestaties achter uit gaan, contact met klasgenoten moeizaam gaat of luisteren naar de juf/meester problemen oplevert. Thuis kan (niet) luisteren naar de ouder, te neer geslagen of agressief gedrag naar andere en/of zichzelf, een probleem zijn.

De persoonlijke begeleiding van het kind richt zich op deze problemen en zal door middel van theaterspel  bewust/onbewust werken aan ontwikkeling. Anders dan bij dramatherapie wordt er niet ingespeeld op een langere proces of dieper liggende oorzaken van het probleem, deze zijn immers niet altijd aanwezig. Kinderen zijn tijdens de begeleiding niet in behandeling, het karakter is meer trainingsgericht. Voor kinderen die enkel handvatten behoeven om beter te functioneren en zich prettiger te voelen is dit de juiste werkvorm. 

Meer informatie
Kijk op de website: www.pakketjeplezier.nl voor meer informatie over beschikbaarheid, kosten, vergoedingen en neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Locatie
De begeleiding kan (in overleg) wellicht op school plaats vinden, in de werkruimtes van pakketje plezier of bij behoefte thuis.

Blogs & filmpjesAlle blogs