Praktijk SimiliaTerug naar het overzicht

Klassieke homeopathie en kindertolk; brengt je in balans en neemt de oorzaak van je klachten weg!
Klassieke homeopathie
Kinderen reageren meestal snel op een homeopatische behandeling. Dit komt doordat er bij kinderen nog niet zoveel klachten onderdrukt zijn en ze nog heel flexibel kunnen reageren. Homeopathie kan jouw kind weer in balans brengen en de oorzaak van de klachten weg nemen. De behandeling stelt jouw kind in de gelegenheid om op een zachte manier te genezen en sterker te worden, zonder onderdrukking van de klachten.
Voor meer informatie klik je via de roze button door naar de website.

De kindertolk
Een kindertolk® (fluisterkind) vertaalt de spiegel die kinderen hun ouders voorhouden. Daar kun je als ouder je voordeel mee doen in je eigen leven. Je leert jezelf beter kennen via de 'ogen' van je kind.

Door te handelen naar de signalen die je kind je geeft, word je een evenwichtiger opvoeder: precies wat je kind nodig heeft. Als het goed gaat met jou, gaat het ook goed met je kind.

Heb je interesse in praktijkvoorbeelden? Of ben je nieuwsgierig of deze methoden bij jou en je gezin passen? Klik dan door via de roze button naar de website voor meer informatie.

Tip: Meer zorgverleners gericht op kinderen vind je in onze categorie Zorg & Opvoeding!

Praktijk Similia / Krachtig Groeien

Dahliastraat 11
1271 NA Huizen
Openingstijden Maandag t/m vrijdag 9 - 17 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips