icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Tienercentrum TiensTerug naar het overzicht

Tieners tussen de 10-16 jaar kunnen na schooltijd en op studie- en vakantiedagen terecht bij Tiens!
Tiens biedt een wereld aan mogelijkheden voor tieners. Er zijn aparte huiskamers voor basisscholieren en middelbare scholieren. De tieners kunnen zelfstandig huiswerk maken en kiezen daarna waar ze die dag zin in hebben. Sporten kan altijd, evenals x-boxen, koken, spelletjes doen, lezen en lekker chillen.

Professionele huiswerkbegeleiding
SKBNM biedt in samenwerking met PIOS, een gerenommeerd huiswerkinstituut, al jarenlang professionele studiebegeleiding bij Tiens. PIOS leert kinderen van groep 7 en 8 een goede aanpak en planning van het huiswerk, wat de overgang van basisschool naar middelbare school versoepelt. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op maandag, dinsdag en donderdag van 16.00 – 17.15 uur. PIOS hanteert voor huiswerkbegeleiding bij Tiens een sterk gereduceerde prijs.

Zelfstandig en verantwoordelijk
Wat Tiens zo speciaal maakt, is dat de tieners worden begeleid in hun zelfstandigheid. De leidinggevende van Tiens zegt daarover: "We nemen onze tieners heel serieus. Soms denken mensen dat tieners zichzelf wel redden. Maar ik durf te beweren dat kinderen in de middelbare schoolleeftijd zelfs méér aandacht nodig hebben dan basisschoolkinderen."

Net als thuis

"Bij Tiens kunnen tieners doen wat ze thuis ook zouden doen. Ze mogen dus best een klasgenoot meenemen. Of met vrienden van Tiens naar de sportvereniging of het zwembad, mits hun ouders daarvoor toestemming hebben gegeven.

Nieuw: vakantieopvang!
Heb je alleen in schoolvakanties opvang nodig? Dat kan ook bij Tiens!

Kom eens langs!
Wil je komen kijken bij Tiens of met één van de medewerkers overleggen over een plekje voor jouw kind? Bel of mail naar Tiens via (035) 698 12 29 of tieners@skbnm.nl.

SKBNM

Herenstraat 6A
1404 HD Bussum
Openingstijden Einde schooltijd - 18u. Schoolvrije/vakantiedagen vanaf 8u.
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk