Kinderopvang HuizenTerug naar het overzicht

Stichting Kinderopvang Huizen biedt professionele opvang voor kinderen 0-13 jaar.

Alles wat ze doen bij Stichting Kinderopvang Huizen staat in dienst van de kinderen. De kernopdracht van Stichting Kinderopvang Huizen is bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en hen stimuleren door creativiteit en aandacht. Worden wat je bent, is wat zij graag zien gebeuren en wat ze op allerlei manieren ondersteunen.

Kwalitatieve zorg
Zij zorgen ervoor dat je als ouder met een gerust hart kunt gaan werken of studeren. De pedagogisch medewerkers zijn het hart van de organisatie. Elke dag weer bewijzen zij hun betrokkenheid, niet alleen door kinderen te verzorgen, maar door hen uit te dagen tot een volgende ontwikkelingsstap.

Alle leeftijden
Kinderopvang Huizen biedt dagopvang voor kinderen tot vier jaar, peuteropvang, maar ook naschoolse opvang en sport BSO en zij hebben speciale groepen voor kinderen van 10 jaar en ouder. Zo bieden ze elke groep een daginvulling die past bij de behoefte van de kinderen.

Verschillende vestigingen en locaties
Kinderopvang Huizen heeft meer dan 19 locaties verspreid over Huizen en Blaricum (Bijvanck). Kijk voor de vestiging bij jou in de buurt!

Neem contact op
Een basis van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid en vooral veel plezier staat voorop! Wil je meer weten over deze organisatie, neem dan contact op met de afdeling klantcontact. Of klik op de roze button en ga direct door naar de website voor meer informatie.

TIP: kijk hier voor de leukste speeltuinen in 't Gooi


Stichting Kinderopvang Huizen

Huizermaatweg 356
1276 LK Huizen
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips