Gooise Gitaren voor kinderen én hun ouders

31 augustus 2022
De gitaarwinkel Gooise-Gitaren.nl bestaat al bijna tien jaar in Bussum, direct naast het station Naarden-Bussum en is een must voor iedereen die gek is op gitaren, gitaar speelt of graag gitaar wil leren spelen.
Gitaar leren spelen
Mijn kinderen hebben allemaal op muziekles gezeten, dus wij hebben ons als ouders ook moeten verdiepen in de saxofoon, de dwarsfluit en ook gitaarles.

Gitaarles voor kinderen

Onze jongste dochter wilde graag gitaar leren spelen. Tja, schaf je dan voorafgaand aan de eerste les al zo'n dure gitaar aan, ik vond dat best een ding. Dus nam ze eerst wat proeflessen om te zien of dit echt was wat ze graag wilde. Maar dat was met 2 lessen al snel bekeken. Ze wilde graag gitaar leren spelen!

Gitaar kopen

Dus ging wij over tot de aankoop van een gitaar.... maar dan.... wat heb je nodig? Wat is handig, ze is nog maar klein en eigenlijk weet ik er niet veel van. De Gooise Gitaarwinkel in Bussum is dan echt een aanrader. In de afgelopen jaren is dit adres uitgegroeid tot een speciaalzaak waar alles op het gebied van gitaar te krijgen is. Voor beginnende gitaristen, zoals mijn dochter is er een goed aanbod van gitaren en gitaar-accessoires, maar ook voor de meer gevorderde gitaristen heeft deze muziekwinkel alles in huis. Bovendien krijg je goed advies en kunnen zij je helpen met al je vragen.Bekende internationale merken zoals Taylor gitaren of Fender gitaren zijn volop beschikbaar bij dit adres waar mensen vanuit het hele land naartoe komen. Gitaren voor een wat kleiner budget kun je hier kopen. Wel zo fijn voor kinderen die starten. Zoek je (misschien wel voor jezelf) een meer exclusievere gitaar in het hogere segment, dan zit je hier ook goed.
Zoals bijvoorbeeld de elektrische gitaren van Fender Custom Shop.Advies, reparaties en service

Het fijne van een speciaalzaak als Gooise-Gitaren.nl is dat alle instrumenten goed afgesteld worden in de winkel door een ervaren gitaartechnicus. Iederen dag is hier iemand aanwezig om je te helpen stemmen/afstellen en trouwens ook voor gitaarreparatie. Handig voor als er een ongelukje mocht gebeuren! Alle verkochte gitaren zijn goed afgesteld en je mag na aanschaf van een gitaar deze binnen een jaar nog eens langsbrengen voor een gratis afstelbeurt. Ik vind dit een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een online aankoop.

Gitaarleraar in 't Gooi

Ben je op zoek naar een gitaarleraar in het Gooi, kijk dan in de categorie 'Clubjes' en filter eenvoudig op muziekles op onze site. Wil je liever overleggen met iemand en een specifiek advies voor jou zoon/dochter, dan heeft de winkel ook een duidelijk overzicht van welke docenten waar zitten. De gitaarleraren waarnaar Gooise-Gitaren.nl doorverwijst zijn bekend bij de medewerkers en ze kunnen goed adviseren welke leraar bij jou of je kinderen past. Voor advies voor welke gitaar bij je past en waar je op moet letten bij de aanschaf van een gitaar staat de winkel ook voor je klaar.Dus mocht je op zoek zijn naar gitaarles en / of een goede gitaar, check dan gitaarwinkel Gooise Gitaren in Bussum.

Groeten,
Maud Naar de website