icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Kerstbrunch/lunch of kerstdiner met kinderen in 't Gooi

15 november 2019
Kerstbrunch of Kerstlunch met kinderen in gedachten? In 't Gooi vind je leuke mogelijkheden om samen met je kinderen in een restaurant te eten met Kerst. En dat kan de hele dag. Zijn ze groot genoeg voor een kerstdiner? Dan zijn er natuurlijk ook genoeg opties in de buurt. Wij hebben wat van onze favoriete restaurants in 't Gooi op een rij gezet.
Kerstdiner op een fijn plekje

Kerst High Tea - Wintertuin Experience Baarn

We hebben onlangs weer zo'n pareltje ontdekt in 't Gooi; de Wintertuin Experience in Baarn. Een plek waar je zeker geweest moet zijn. Om in de kerststemming te komen, bieden ze een Kerst High Tea daags voor kerst op 21 & 22 december. Meer info >>>Kerstbrunch bij de Haven van Huizen

Kom lekker samen op 1e of 2e kerstdag genieten van een kerstbrunch, kerstdiner of kerstbuffet! Vanaf 17.30 uur serveren ze een 4- of 5-gangen kerstmenu en voor de kindjes is er een speciaal kinderbuffet, waar ze zelf kunnen kiezen.
Meer info >>> 


Kerstlunch bij Bruis Blaricum

Bij Bruis staat de hele decembermaand ook weer in het teken van gezelligheid en lekker eten. Geniet van een heerlijk brunch- en dinerbuffet ...met goede wijn en in een ontspannen sfeer. Het restaurant is prachtig vormgegeven en ademt een heerlijke sfeer uit. En dit allemaal terwijl de kids ongestoord (en met kinderoppas) genieten in de funfloor, de ontdekhoeken, bioscoopkamer, de spelcomputers en knutselmogelijkheden. Zij zullen zich met zekerheid vermaken.
Meer info >>>
Kerst bij Brambergen 's-Graveland

Met de kerstdagen zit je veel binnen, dat is ook de reden dat mensen graag een mooie (kerst)wandeling maken op deze fijne vrije dagen. Dat kan perfect in 's-Graveland. Leuk om te combineren met een etentje bij Brambergen. Let op: dit kan de dagen voorafgaand aan kerst en vanaf tweede kerstdag. Op eerste kerstdag is Brambergen gesloten.
Meer info >>>
Kerstlunch of -diner bij Restaurant Leuk Bussum

Bij Restaurant Leuk in Bussum kun je niet alleen tijdens de kerstdagen heerlijk genieten van een kerstlunch of -diner maar ook op 24 & 27 december. Dus reserveer een dag die jullie het beste uitkomt. Maar wees er snel bij want ze zijn elkaar volgeboekt. Voor het diner staat een 5-gangen menu gepland, voor de Lunch is 3,4 of 5-gangen mogelijk. Meer info >>>
Veel plezier!
Liefs
Maud