VERNIEUWD: Buitengewoon de Bosrand

4 maart 2019
Restaurant Buitengewoon de Bosrand in Lage Vuursche is vernieuwd, dus gingen wij meteen een kijkje nemen!
Restaurant - Buitengewoon de Bosrand
Het restaurant is een tijdje geleden al overgenomen door dezelfde eigenaar als van Bruis Blaricum. En omdat Bruis een van onze favoriete plekjes is, zijn we meteen gaan kijken bij Buitengewoon de Bosrand.



Speelhoek, terras, zithoek, serre, een prachtige verbouwing
Het is enorm opgeknapt. Een nieuwe frisse en hippe uitstraling. Met veel groene en leuke planten oogt het meteen fijn als je binnen komt. In de serre ligt een leuke vloer waardoor de sfeer meteen goed voelt. Achterin is een speciale hoek voor de kinderen gemaakt waar zij lekker kunnen spelen en kleuren. Buiten is een groot terras en hier zit je heerlijk!



Menukaart
De kaart staat vol met lekkere en bijzondere pannenkoeken en andere lekkkere gerechten! Voor de kinderen moet je denken aan ... voor de pannenkoekenliefhebber kun je kiezen uit speciale landen pannenkoeken, een egyptische, spaanse of liever een noorse pannenkoek? De een nog lekkerder dan de ander!
Kijk hier voor de menukaart van Buitengewoon de bosrand



Niet alleen pannenkoeken
Zelf ben ik niet gek op pannenkoeken. Daarom is Buitengewoon de Bosrand ook een perfecte plek voor ons, want de kids kunnen lekker aan de slag met de grote pannenkoeken, kliederen met stroop en poedersuiker en ik kan kan genieten van een heerlijke Tonijn steak of risotto. En ben je gek op hamburgers, dan moet je ook echt een keer langs gaan. Die zijn geweldig...!




Vriendelijk personeel
Het personeel heeft er ook duidelijk zin in. Vriendelijke mensen, vroljike meiden en vooral voor de kinderen is er veel aandacht. En dat is fijn, want als zij het naar hun zin hebben.... dan zit ik toch net even lekkerder. Ja ik weet het, het is heel cliché!




Muntjes voor de speelgoedkast
Voor de kinderen is een spaarsysteem bedacht. Bij elk gerecht krijgen zij een aantal munten. Op de menukaart kun je zien hoeveel munten je gerecht waard is. Met deze muntjes kunnen de kinderen een cadeautje uit de kast kiezen. Dus na het toetje vlogen ze bij ons meteen van tafel om een hondje uit te kiezen! Bovendien zat het kindertoetje in een vrolijke kinderbeker die ook mee naar huis mocht. Dus dagelijk drinken ze bij ons thuis nog uit de Bosrand-beker bij het ontbijt!



Een aanrader om met het hele gezin heen te gaan!

Boswandeling in Lage Vuursche
Maak eerst een fijne boswandeling samen. Volg de gekleurde paaltjes om de route te volgen. Je kunt kiezen voor verschillende routes van bijvoorbeeld 2 of 3 kilometer of 4/5 kilometer. Je wandelt dan dwart door de prachtige bossen van Lage Vuursche. En aan het eind van de je wandeling word je beloond met een plekje op het terras van Buitengewoon de Bosrand. Mooier kan ik het niet maken :-)
Kijk hier voor de boswandelingen in Lage Vuursche

Kijk hier voor meer informatie over Restaurant Buitengewoon de Bosrand

Heel veel plezier!
Liefs Maud


TIP: kijk hier voor ons overzicht met adresjes om met kinderen te ontbijten in 't Gooi