icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2
icon-closeLandelijk Natuurmonumenten Oerrr 2

Kidsproofreporters testen 4 Fun Forest klimparken

6 juni 2019
Mijn eigen kidsproofreporters Fauve en Loïs mochten op uitnodiging van Fun Forest samen met hun vrienden de 4 klimbossen in Nederland uitproberen en zij legde hun ervaringen vast in een toffe video. Kijk snel welk klimpark zij het leukste vonden!
Getest! Onze Kidsproofreporters bezochten 4 Fun Forest Klimparken

Videoblog van onze Kidsproofreporters


De boom in bij Fun Forest is sowieso al een hele belevenis in de natuur. Maar als je dan ook nog eens alle 4 de klimparken in Nederland uit mag proberen... Daar konden Fauve en LoÏs natuurlijk geen nee tegen zeggen! Klimmen door auto's, de langste zipline van Nederland, zweven boven het water en zelfs een klimparcours voor kleine kinderen. Deze stoere meiden hebben alle angsten overboord gegooid en zijn dit super toffe avontuur in de bossen van Rotterdam, Venlo, Amsterdam & Almere ingedoken. En natuurlijk hebben ze hun ervaringen van boom tot boom voor je vastgelegd in een video, kijk je mee? (wel het leukste met je geluid aan)
Komen apenkooien tussen de bomen

Ben je nog nooit als Tarzan & Jane door de bomen van Fun Forest op de Kemphaan gevlogen? Klik dan snel verder voor meer info!

En wil je ook eens de andere klimparken bezoeken? Meer informatie is te vinden op de site van Kidsproof Amsterdam voor het Amsterdamse bos, Kidsproof Rotterdam voor het Kralingse bos & Kidsproof Zuid-Limburg voor Fun Forest Velo!

Klimfeestje bij Fun Forest

Samen met jouw vrienden klimmen? Boek dan je kinderfeestje bij Fun Forest! Of ga in de vakantie ook eens op Fun Forest-tour door Nederland.

We zijn natuurlijk reuze benieuwd naar jouw klimavonturen!